це була не єдина звездаОлег М. писав: це була звєзда драгу!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це була не єдина звездаОлег М. писав: це була звєзда драгу!!!
аа, ну тоді соріApex писав: Kirik, 5 літрова БМВ проїхала всі три заїзди......
він мені на тестових кричав у вікно "брат, ти не стартанеш, накачай колеса", і то так наполегливо :)Kirik писав: це була не єдина звезда
vovka писав: Фобоса тоже можна привітати. на форді 1.6 8v час 16.51 на цій трасі виглядає непогано. зовсім трошки не хватило щоб пройти в ТОП-4. 25 сотих.
ага.YuraDOC писав: Респект, моторчик CVH ?
О!!! То там хороші 8 клапанів!!! :)vovka писав:ага.YuraDOC писав: Респект, моторчик CVH ?
Венец могли снять за 15 минут,просто отодвинув кпп и перерезав его болгаркой пополам с двух сторон,на заправке розетки есть!Ету процедуру ты с Тигером могDanko писав:Дуже приємно за Вовку, те що він поїхав класно і його ротор вже ближче і ближче до піку Потужності! І також за Тотала приємно!!! і Взагалі вітаю Всіх переможців, та дебютантів!
Дякую також всім хто мене підтримував, та за мене вболівав! Пробачте з ким не міг поговорити, просто дуже багато людей підходили, а проблеми з машиною мене вбили і я був в траурі- розкажу ситуацію тут... -
Перший пробний заїзд відразу показав 15.3 Чистий, що вже є третє місце в мому класі, Пішов підключив лямду, комп,(Думаю... зараз по часу нарешті все настрою...Телеметрія рішає по любасу)... Сів в машину, завожу, і чую металеві звуки...без сумніву розумію, що злетів вінець з маховика!
![]()
Кароче ситуацію я назвав так- Покрутил в Тернополе 9600об\м, винец сказал - Давай до Свидание!
кароче далось взнаки, це є 100%. Воно ослабилось, хоча було в трьох місцях прихвачено зваркою і зараз вистрілило... Покрутил 9600об\м!. Винец? не,не неслишал!
І тут постало запитання - їхати так, за третє місце поборотись... причом на пробних Я CRX, який був третім, об'їжджав... чи закрити машину і тихо зі сльозами спостерігати за гонками... Порозмовлявши В автарітєтних кругах З Тігером Саньою, Колінвалом, Вовкою я поняв, що краще зійти з траси ніж Розірвана коробка, сцепа та пошкоджений маховик...
то просто стрілка підскочила з переляку коли з малих обертів різко підскакують оберти то вона ше по інерції може трошки заскочити вверх.Бека писав: 9600
а який був час ?Dimon писав: жаль что только 3 пробных старта стрельнул
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей