наведіть фольца якогось, опеля, чи ще шось в тому дусі... я ж не лексуса чи інфініті якогось скинув... простий ніссан.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
http://www.drive2.ru/cars/mercedes/s_cl ... lokipro/2/Напишу более обстоятельно… Вот он идеал 560 SEL: передние электро сиденья с памятью, задние раздельные электро сиденья, перфорированная кожа, подогревы сидений, зеркал (греются бачок, трубки, даже жиклеры омывателя), электрическая регулировка руля с памятью, Завадская вебаста, кондиционер, ABS, SRS, ASR, гидравлическая подвеска и многое другое… И хочу заметить всем этим многим другим мог обладать зажиточный немец уже в 80-х.
Enter писав: Остапчику чим тебе в дитинстві так травмували, що ти тащишся від того уродливого Нісана?
так товариш Novel Панамеру від 911 відрізнити не може, тому тут усе на своїх місцях. Лада німецька машинаT5-R писав: у вас глибокі пізнання в автопромі, мушу зауважити що на фото ЛАДА а не німецька машина
нажаль невгадав, була канадськаApokalipsis писав: певно коляска була японська
але ви тлумки, він ніде і не писав шо то німецька машина, просто скинув вам ваше улюбене деревоaxel писав: Лада німецька машина
можна було і так кинути .майже те самеAnGeL писав: просто скинув вам ваше улюбене дерево
Не зря я ТАЗ деревяний виложив - все таки німаки люблять деревину. )))T5-R писав: Салон це хоть натуральне дерево?
Седаны Audi A8 и Audi A4 заняли топовые позиции в рейтинге Total Quality Index в своих сегментах премиум-категории. Консалтинговая компания Strategic Vision, которая ежегодно составляет рейтинг самых качественных моделей автомобилей, провела опрос среди 45 390 американских владельцев авто, кто совершил покупку с сентября по декабрь 2011-го. В частности, согласно результатов, Audi A8 опережает отраслевые стандарты в экологичности, комфортности сидений и качестве интерьера. Поздравляем Audi с очередной победой!
Фу-Фу-фу...CAT писав: вже гоміків в рекламу дають
Добре шо я спочатку подивився,а на перед не писавCAT писав: вже гоміків в рекламу дають
передьорнув затворчік ?Петро писав: Добре шо я спочатку подивився
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість