Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:58
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
як завжди,все через одне місце 

jdm" as [цензура]!!!
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
Можна подумати що до того в тебе чи в інших все завжди йшло як по маслуDanko писав: В чому справа х.з. Я розчарувався... буду всьо знімати і продавати...!

Сам маєш розуміти..., що просто так купив, поставив як книжка пише і воно паше такого небуває, завжди є якісь підводні камні......
Тим більше що ти вже майже по максимуму витиснув з атмосферного 8 клапанного на карбах....Чого ще хотіти.....тобі вже як мінімум якийсь шеснарік треба, а краще турбо.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Danko, давай тако домовимся, ти не псіхуєш, реально все добре обдумуєш, і завтра приїжджаєш на драг, може там хто шо ше підкаже.
може то наслідки того шо крутанв 9600, хоча яким чином поняття не маю, це суто припущення. вобщем не падай духом
а якшо вже надумаєш то всьо знімати і продавати, то разом з обвісами, вихлопом, і всім-всім, здираєш ті всі пльонки, наклейки, і робиш сток-лук, і турбо! якшо то все продаш, то хоча б на залізо гроші будуть. для початку турба така як в мене 250 баксів. + багато чого можна буде залишити...
може то наслідки того шо крутанв 9600, хоча яким чином поняття не маю, це суто припущення. вобщем не падай духом

а якшо вже надумаєш то всьо знімати і продавати, то разом з обвісами, вихлопом, і всім-всім, здираєш ті всі пльонки, наклейки, і робиш сток-лук, і турбо! якшо то все продаш, то хоча б на залізо гроші будуть. для початку турба така як в мене 250 баксів. + багато чого можна буде залишити...
Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Машину на постамент в центрі Львова 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- ZTVR
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
на дифузори не думали? переміряй компресію в всіх циліндрах. і перерахуй ше раз степінь.
в мене після їзди як в тебе вилітіли всі штопорні кольца і продерли блок при тому шо компресія була в нормі про продерли нижче пальця, зверху компресія була а знизу 0.
Пора задуматися про те що двигун досяг межі. пора або 16 ве або шось інше думати.
в мене після їзди як в тебе вилітіли всі штопорні кольца і продерли блок при тому шо компресія була в нормі про продерли нижче пальця, зверху компресія була а знизу 0.
Пора задуматися про те що двигун досяг межі. пора або 16 ве або шось інше думати.
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
andriy320e30 суміш 12,5 на старті і плавно до фініша перходить до 14.5... Я х.з. Vovka каже що я просто привик...
ZTVR, тєму говорить... всяке буває...
Tunik, тебе не поняв.
Завтра міряну компресію.... Сьогодні вскривав клапанну кришку, шайби, вал - кароч все на місці... Тільки що з Вовкою їздив - на першій, другій відриваюсь...третя, четверта Вовка доганяє... але там дуже темно, швидкостя зросли, я відторможуватись вже на Північній вночі не можу...Вовка тим більше... кароче ніразу толкои не проїхались...то в мене залиє, то ше якась фігня...
Всім решту дякую за підтримку...
Драг завтра все розсудить!
ZTVR, тєму говорить... всяке буває...
Tunik, тебе не поняв.
Завтра міряну компресію.... Сьогодні вскривав клапанну кришку, шайби, вал - кароч все на місці... Тільки що з Вовкою їздив - на першій, другій відриваюсь...третя, четверта Вовка доганяє... але там дуже темно, швидкостя зросли, я відторможуватись вже на Північній вночі не можу...Вовка тим більше... кароче ніразу толкои не проїхались...то в мене залиє, то ше якась фігня...
Всім решту дякую за підтримку...
Драг завтра все розсудить!
NISMO DRIFT TEAM///
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
то погано .треба щоб тримало 12.7 завжди.на 14.5 падає+-10% потужності.в карбюраторах нерозуміюся але можливо до фініша рівень падає і насос не докачуєDanko писав: фініша перходить до 14.5.
TURBO -POWER
- Danko
- Контактна інформація:
andriy320e30, на карбах присутня така штука... там ніколи не добєшся 12.7 на всіх передачах.... це впринципі більш менш терпимо... можливо сьогодні зранку на гонках, збагачу ще трошки суміш... але мені впирається щоб не залило старт...низа...
NISMO DRIFT TEAM///
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
T5-R, результат - злетівший венець маховика, наскільки я знаю 

Мій стиль - не ваша мода.
- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Rosko, угу..
- Danko
- Контактна інформація:
Продублююсь тут, щоб не флудити в темі Драг-Кульпарківська...
Дякую також всім хто мене підтримував, та за мене вболівав! Пробачте з ким не міг поговорити, просто дуже багато людей підходили, а проблеми з машиною мене вбили і я був в траурі - розкажу ситуацію тут... -
Перший пробний заїзд відразу показав 15.3 Чистий, що вже є третє місце в мому класі, Пішов підключив лямду, комп,(Думаю... зараз по часу нарешті все настрою...Телеметрія рішає по любасу)... Сів в машину, завожу, і чую металеві звуки... без сумніву розумію, що злетів вінець з маховика!
Кароче ситуацію я назвав так - Покрутил в Тернополе 9600об\м, винец сказал - Давай до Свидание!
кароче далось взнаки, це є 100%. Воно ослабилось, хоча було в трьох місцях прихвачено зваркою і зараз вистрілило... Покрутил 9600об\м!. Винец? не,не неслишал!
І тут постало запитання - їхати так, за третє місце поборотись... причом на пробних Я CRX, який був третім, об'їжджав... чи закрити машину і тихо зі сльозами спостерігати за гонками... Порозмовлявши В автарітєтних кругах З Тігером Саньою, Колінвалом, Вовкою я поняв, що краще зійти з траси ніж Розірвана коробка, сцепа та пошкоджений маховик...
Дякую також всім хто мене підтримував, та за мене вболівав! Пробачте з ким не міг поговорити, просто дуже багато людей підходили, а проблеми з машиною мене вбили і я був в траурі - розкажу ситуацію тут... -
Перший пробний заїзд відразу показав 15.3 Чистий, що вже є третє місце в мому класі, Пішов підключив лямду, комп,(Думаю... зараз по часу нарешті все настрою...Телеметрія рішає по любасу)... Сів в машину, завожу, і чую металеві звуки... без сумніву розумію, що злетів вінець з маховика!
Кароче ситуацію я назвав так - Покрутил в Тернополе 9600об\м, винец сказал - Давай до Свидание!

І тут постало запитання - їхати так, за третє місце поборотись... причом на пробних Я CRX, який був третім, об'їжджав... чи закрити машину і тихо зі сльозами спостерігати за гонками... Порозмовлявши В автарітєтних кругах З Тігером Саньою, Колінвалом, Вовкою я поняв, що краще зійти з траси ніж Розірвана коробка, сцепа та пошкоджений маховик...
NISMO DRIFT TEAM///
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
Danko, дайош алюмінієвий маховик, буде веселіше крутитися. 

Quattro
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Danko, як то ти так їздиш з 3 гайками на задньому колесі??? я розумію шо ти більше 200 не їздиш, але блін, получається шо заднє колесо було незбалансоване
а так то звичайно що дуже шкода що так сталось....
п.с. вініл на машині виглядає норм, якшо не вдумуватись шо там намальовано

а так то звичайно що дуже шкода що так сталось....
п.с. вініл на машині виглядає норм, якшо не вдумуватись шо там намальовано

Хондоводи настільки сурові....
- Стать:жінка
машина сама гарна, але наклейки тут зайві 

-
Ц_И_Г_А_Н_К_А, ща тобі Соломійка устроїть

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Danko
- Контактна інформація:
Раз піднялась вже тема то напишу - З настройками так і не розібрався поки не їде так як хочеться... Закину фоточки з Рівного, де ви зможете оцінити вінільчик, та чи підходить він такій стрітовій тачці чи ні... :)

NISMO DRIFT TEAM///
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:

то Олл,
В чім спарава? хтось шось хоче довести автору теми? доводьте, але через ПП.
В подальшому видаю дві картки сходу.
І в чомусь він правий, [цензура] не мішки носити.
В чім спарава? хтось шось хоче довести автору теми? доводьте, але через ПП.
В подальшому видаю дві картки сходу.
І в чомусь він правий, [цензура] не мішки носити.
Блекджек і все таке!)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість