Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір АЗС: хто - де?
- OKKO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Хлопці, цікавить хто де заправляється? Якій мережі АЗС ви віддаєте перевагу? Ну і причини вибору. 1. Якість палива; 2 відношення працівників АЗС; 3. Сервіс. 4. Інше. Пишіть.
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
ОККО- кільце Кульпарківська- В.Великого
1. Якість палива- нормальна 5 (деколи буває на 5-
)!
2. Працівники заправляли мене тільки 1 раз. І то я йому дав 50 коп. а він на мене подивився такими очима, ніби я з Марсу до нього прилетів заправлятись...
Окрім того не закрутив мені кришку в бензобоці... :mad: Після того випадку до моєї машини вже ніхто з працівників не підходе. Беру поліетиленову рукавицю і заливаюсь сам. Оцінка 2!!!
3. Не знаю шо таке на заправках.
:
4. Ціна бензину відповідає якості! Принаймні якщо заправляюсь на 30 л то вірю в то, що там ні граму менше... Рік тому на WOG на Чорновола в мій сорока літровий бензобак влізло 45 літрів. Більше там не заправлявся...
1. Якість палива- нормальна 5 (деколи буває на 5-
2. Працівники заправляли мене тільки 1 раз. І то я йому дав 50 коп. а він на мене подивився такими очима, ніби я з Марсу до нього прилетів заправлятись...
3. Не знаю шо таке на заправках.

4. Ціна бензину відповідає якості! Принаймні якщо заправляюсь на 30 л то вірю в то, що там ні граму менше... Рік тому на WOG на Чорновола в мій сорока літровий бензобак влізло 45 літрів. Більше там не заправлявся...
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
LUK OIL
2 відношення працівників АЗС - zavwe pruvitni i vvi4luvi.
3. Сервіс - wob zapravutu vlasne avto, ne ytryzhday nikolu, ni razy, wob pidnjatu svoy dypy i zapravutu samostijno.
4. Інше - bo po dorozi vid div4unu.. a skoro i zhutu bydy tam..
1. Якість палива - vid4yvalasja bezzapere4no!причини вибору
2 відношення працівників АЗС - zavwe pruvitni i vvi4luvi.
3. Сервіс - wob zapravutu vlasne avto, ne ytryzhday nikolu, ni razy, wob pidnjatu svoy dypy i zapravutu samostijno.
4. Інше - bo po dorozi vid div4unu.. a skoro i zhutu bydy tam..
- Pro-Nick
- Контактна інформація:
ANP біля ЛАЗу - бо по дорозі.
1. Якість палива - нормальна, жодних нарікань. А коли в спеку заправляв - то не хотіла зовсім їхати, але то напевно всюди таке було.
2. відношення працівників АЗС - заправщики підходять зразу, ще навіть з машини не встигаю деколи вийти.
3. Сервіс - нормальний.
Рідше на ОККО на Науковій.
1. Якість палива - нормальна, жодних нарікань.
2. відношення працівників АЗС - Заправщик жодного разу не підійшов.
Напевно не хочуть до Таврії підходити, гонорові, ... ню-ню.
В принципі я навіть не пригадую щоб я їх колись там бачив, вони взагалі там є? Люди-невидимки ...
3. Сервіс - ... ноу комментс.
1. Якість палива - нормальна, жодних нарікань. А коли в спеку заправляв - то не хотіла зовсім їхати, але то напевно всюди таке було.
2. відношення працівників АЗС - заправщики підходять зразу, ще навіть з машини не встигаю деколи вийти.
3. Сервіс - нормальний.
Рідше на ОККО на Науковій.
1. Якість палива - нормальна, жодних нарікань.
2. відношення працівників АЗС - Заправщик жодного разу не підійшов.
Напевно не хочуть до Таврії підходити, гонорові, ... ню-ню.
В принципі я навіть не пригадую щоб я їх колись там бачив, вони взагалі там є? Люди-невидимки ...
3. Сервіс - ... ноу комментс.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ОККО нелюблю. Недоливають, та ще й бензин на 3 бали. Заправляюсь на Лукойлі. Чомусь там машина проїжджає більше і краще на тих самих літрах.
По лукойлу:
1. Якість палива - 4/5
2. Відношення працівників - 4/5
andriy_zab
А що 50 коп то мало ? Я деколи і 1 грн даю, але то рідко, переважно теж 50 коп. А як нема копійок то нічого недаю. То і так їхня робота. Переважно ніхто і не дивитися відразу скільки я дав, беруть що дають і ховають в кишеню (ну може потім і дивлятьcя но мене це мало хвилює) :))
По лукойлу:
1. Якість палива - 4/5
2. Відношення працівників - 4/5
andriy_zab
А що 50 коп то мало ? Я деколи і 1 грн даю, але то рідко, переважно теж 50 коп. А як нема копійок то нічого недаю. То і так їхня робота. Переважно ніхто і не дивитися відразу скільки я дав, беруть що дають і ховають в кишеню (ну може потім і дивлятьcя но мене це мало хвилює) :))
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Запрвляв "копійку" ANP біля ЛАЗу - бо по дорозі. лив тіко 95
машина їхала ....
Зараз 09 на окко ... тиснуть в балон газу, я сів тай на газ....тисну.... коли газом пакують постійно заправщик є як нема на місці то в домофон викликаю .... даю 50коп як нема то нема .... маю рекет на копійки 2,5 роки всю дробінь вечором конфісковує ......
доречі похресник Pro-Nickа
машина їхала ....
Зараз 09 на окко ... тиснуть в балон газу, я сів тай на газ....тисну.... коли газом пакують постійно заправщик є як нема на місці то в домофон викликаю .... даю 50коп як нема то нема .... маю рекет на копійки 2,5 роки всю дробінь вечором конфісковує ......
Востаннє редагувалось Чет, 16 серпня 2007, 11:23 користувачем Glibko, всього редагувалось 1 раз.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
заправляю танка на окко
сервіс повне гам.... заправщик якщо старший то може підійти молодняк взагалі не підходить.
онного разу підїхав я і з другого боку колонки тойота так молодняк понятне діло зразу побіг до тойоти а мого уаза заправляти підійшов дідок і після заправки тіп з тойоти дав 50 коп а я спеціально демонстративно деду дав 2 гривні тіп який заправляв тойоту ах оху...... з ого всього
сервіс повне гам.... заправщик якщо старший то може підійти молодняк взагалі не підходить.
онного разу підїхав я і з другого боку колонки тойота так молодняк понятне діло зразу побіг до тойоти а мого уаза заправляти підійшов дідок і після заправки тіп з тойоти дав 50 коп а я спеціально демонстративно деду дав 2 гривні тіп який заправляв тойоту ах оху...... з ого всього
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей