перейдеш на інжектор тоді будеш повністю .і суміш виставляєш як хочеш .Danko писав: щоб вже бути повністю комп'ютеризованим,
карби то камяний вік але я розумію шо то дорого переходити
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
перейдеш на інжектор тоді будеш повністю .і суміш виставляєш як хочеш .Danko писав: щоб вже бути повністю комп'ютеризованим,
а [цензура] 2ряди ? одних 300 куб в полнє.їхати буде полюбому краще бо температура бензини буде нижчаTunik писав: +2 ряди форс
ну вже аж так огого.. їх ставлять для того шоби смєсь краще з бензом мішалась на високих оборотах бо крутий інж не встані її нормально замішати коли форсунка в колекторі ))) , але то все одно десь на рівні карба. інж краще їде за рахунок більш точнішої дозіровки на всіх режимах, ну і десь в раллі чи на кільці на інжі нема відливів в поплавковій камері як в карба.. але на верхах там різниця дуже несуттєва. гемор не вартує пріхода.Tunik писав: форси перед дудками дають прибавку оггооо.
дорого і раді якихось 5% в ідеалі незнаю чи є смисл городити той город.andriy320e30 писав: карби то камяний вік але я розумію шо то дорого переходити
так паливна би зразу і під турбо підійшла головне форсунки з запасом.vovka писав: дорого і раді якихось 5% в ідеалі незнаю чи є смисл городити той город.
краще відразу на турбу
то я вже давно казав .навіть 16в дроселях нема і бюджет+- як турбо получається.vovka писав: краще відразу на турбу переходити і зпригувати з 8v. нема смислу в тих дроселях на 8v..
маєш відповідь.vovka писав: але на верхах там різниця дуже несуттєва. гемор не вартує пріхода. дорого і раді якихось 5% в ідеалі
slim_painter писав: тре ж в місті подьоргати ручнік повимахуватися + слаломи хоч дуже-дуже рідко, але їздив. мені навпаки було б дивно, якби в нього був тросовий ручнік, до його корча, явно не пасує))
+1 моя якраз такаandriy320e30 писав: кстаті турби до 240конів
можна за 200-300д купити в ідеалі від субаріка врх
було чути :)Danko писав: 22.00 до 24.00 тестували нове запалення та нові кути
мусить бутиKoval писав: буде виїзд з 15???
ну по перше - навряд чи ти то зробиш, а по друге - якщо зробиш, то "і воно тобі це треба було?"Danko писав: Я розчарувався... буду всьо знімати і продавати...!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей