Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Ми атстой!!!!!!!!!!!!!!
Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 15 серпня 2007, 16:54

virtual писав:Сами вы "замахиваетесь", а на помощь не зовете. Да и помощи не принимаете, даже когда предлагают (ситуация, кстати, с пива: предложение Koya о сотрудничестве с "Геликоном").
Про допомогу:
Коли нам була потрібна допомога (наприклад перед відкриттям драгу) ми запросили через форум людей. Після чотирьох днів вкопування і бетонування стовпців при +10С з 20-00 і до 24-00 з форуму постійно допомагали DarkWind, Nik, Kost(якщо когось забув скажіть і не ображайтесь) після того вони були прийняті як активні люди, які зможуть і надалі РОЗВИВАТИ клуб, бо вони не словами на форумі а ділом це доказали. На даний момент DarkWind наприклад доробляє телеметрію(вивісим на форумі коли будем тестити). А систему відсіювання людей ми для того і зробили щоб не набрати всіх підряд як це було 2роки тому. Ніхто не каже що система набору людей в нас ідеальна, напевно в ній є якісь моменти які прийдеться скоригувати в майбутньому... Але в будь-якому випадку ми не можемо брати в клуб людей яких бачили 3 рази в житті і яким потім буде абсолютно нас...ти на клуб.
volleyball.lviv.ua/blog/

Terry
Ім'я:Тарас
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 15 серпня 2007, 17:07

Подозреваю, многие здесь хотели бы принимать участие в жизни клуба и участвовать в принятии решений и у многих есть идеи и 20грн./мес. для них не проблема. Но вы, ИМХО, сами должны им предлагать работать и входить в клуб. Хочу услышать возражения по этому поводу.
Скільки людей - стільки думок. Кожен сприймає клуб по-своєму.

Єдине що можна сказати по твоїх закидах - легко говорити - який гарний айсберг, не знаючи що його тримає на плаву. А от якраз та вся основа і є невидимою.
Ти почав говорити про заробляння грошей на ідеї. Смішно. І соромно. Наш клуб не є комерційним проектом. І ніхто з нас не кине своєї роботи заради клубу, бо тоді це буде роботою а не хоббі.

Про ідеї і 20грн/міс. - смішно. В мене на бензин і телефон по клубу йде в кілька раз більше. А ради чого??? Ради того щоб потім які-та флудер зашмарканий сказав - "в Києві я бачив краще і все фігня"!!!!???

Вот раді задоволення власного бажання поговорити про велике - сядьте і напишіть проект(бізнес-план) якогось дійства, яке б ви зробили. Бізнес-план - то якраз і є та стіна.

На рахунок запрошення людей в клуб - незрозуміла позиція??? Підходити до кожного і просити? Чи повинна бути ініціатива з боку бажаючого?

Про гелікон - окрема розмова. Можливо колись і про неї поговоримо на загал, щоб розставити всі крапки над "і".

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Сер, 15 серпня 2007, 17:26

Yelik писав: Але в будь-якому випадку ми не можемо брати в клуб людей яких бачили 3 рази в житті і яким потім буде абсолютно нас...ти на клуб.
Если это в мой огород, то позволь спросить на основании чего такая категоричность?
На драг я приезжал на машине Figaro, и в период "вкапывания столбов" технически не мог приехать, не на чем было (разбил жигуля в начале марта), и если помнишь, сразу пришел и спросил чем помочь.
Я не поддерживаю мнение Паши, что "клуб ацтой", просто не вижу реального диалога внутри клуба, инициировать который должны именно члены клуба.

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Сер, 15 серпня 2007, 17:37

Terry
Бізнес-план - то якраз і є та стіна.
Это какая-то позиция "героического пессимизма".
сядьте і напишіть проект(бізнес-план) якогось дійства, яке б ви зробили.
Во-первых: клуб не только в "дійствах".
Во-вторых: встречное предложение - предложите на форуме обсудить бизнес-план любого мероприятия (если организация некоммерческая, то и прятать нечего) - вот и будут вам идеи.
Підходити до кожного і просити? Чи повинна бути ініціатива з боку бажаючого?
Правильнее будет "запрошувати". И одно другому, кстати, не мешает.

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 15 серпня 2007, 17:41

virtual писав:Если это в мой огород, то позволь спросить на основании чего такая категоричность?
На драг я приезжал на машине Figaro, и в период "вкапывания столбов" технически не мог приехать, не на чем было (разбил жигуля в начале марта), и если помнишь, сразу пришел и спросил чем помочь.
Я не поддерживаю мнение Паши, что "клуб ацтой", просто не вижу реального диалога внутри клуба, инициировать который должны именно члены клуба.
То в загальному написано.

До речі, DarkWind коли не мав на чому приїхати сам дзвонив і просив щоб його забрали ;) - це називається "було б бажання" ;)

На даний момент клуб нічого не організовує, але все попереду. Таке вже було, є і буде від того нікуда не дітись.
Можна взяти в клуб хоть весь форум, але від того краще(напевно) не стане, а навпаки гірше(таке вже проходили 3 роки тому).
volleyball.lviv.ua/blog/

virtual
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Сер, 15 серпня 2007, 17:45

Yelik
Если не трудно, объясни мне своими словами, как ты разделяешь понятия форум и клуб?

Total
Подякували: 2 рази

Повідомлення Total » Сер, 15 серпня 2007, 18:47

Відносно Клубу (можете мене рахувати злобним флудером) - був в Києві там круче , був і в Рівному там теж круче... І Я кажу це не для того щоб когось образити чи тому що Я гламурний падок який хоче виєб**сь, а через те що насправді хочеться бачити класні автошоу в нашому місті.
Гадаю, що у Львові автозмагання треба ще популяризувати, на початку весни Koya організовував слалом - скільки приїхало машин - обняти і плакати......
Нарзі Я пішохідний - глядач, сподіваюсь що скоро стану учасником і дуже б хотілось щоб на той момент ЛТК зі стану кокону (якшо помилився виправте) перейшов у стан активного розвитку..

Удачі !!!!

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Чет, 16 серпня 2007, 00:16

Для розвитку клубу, є 2 виходи, або знайти купу бабок, або винайти гормон ентузіазму :smile:
Ford?

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Чет, 16 серпня 2007, 08:40

Fobos
А краще - і те, і друге!!!!!

Але в любому випадку, від того , що митут на сторінках форума зараз всі пересваримося доказуючи свою правду, нікому легше не стане.
Тут вже висазано багато ідей і моментів. Думаю, кожен зрозумів, що йому хотіли сказати. Тепер пора братися за діло.

Теми для роздумів (для бізнес-планів):
1. Змагання зі слалому.
2. Виставка тюнінг. авто.
3. Все Львівський авто пробіг.(ну товже взагалі просто - лише на ентузіазмі).
4. Змагання з автозвуку.

Прохання задуматися над всіма аспектами. :wink:
Всім удачі.

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 16 серпня 2007, 08:50

virtual

Влад я вже все сказав і нікому нічого пояснювати не збираюсь надоїло вже.

До всіх

Якщо не подобається вам тюнінг-клуб, прошу створіть свій клуб і проведіть ХОЧА Б ОДИН масовий захід тоді і буде видно хто є хто. А на форумі писати можна охарактеризувати однією приказкою: "Пи....діти не мішки носити".

Удачі. Ця тема для мене закрита.
volleyball.lviv.ua/blog/

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 16 серпня 2007, 08:53

Звернув увагу(тільки що! :) ) що тема не в тому розділі :) Перемістив до балачок.
volleyball.lviv.ua/blog/

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Чет, 16 серпня 2007, 09:36

Якщо не подобається вам тюнінг-клуб, прошу створіть свій клуб і проведіть ХОЧА Б ОДИН масовий захід тоді і буде видно хто є хто. А на форумі писати можна охарактеризувати однією приказкою: "Пи....діти не мішки носити".
Perw za vse zvunjayte za abry-kadabry, bo dovedetsja 4utatu bagato.. :roll:

najlekwe plynytu na vsih.... i vse wo bylo skazano 4u zrobleno i stvorutu novuj, bilw alternatuvniwuj club.
V mene tezh byla taka muslja... :?
Ta na symnomy dosvidi v munylomy, ce ni4ogo ne dast'.
Ne znay ya tam njyansiv, wo kolus bylo. May na yvazi za 4asiv Ryslana, Sima and CO. (z Ruslanom pravda dovodulos pogovorutu na cjy temy)
Ale znay, wo todi byv neabujakuj zapal..
i po velukomy rahynky..bylo bilwe drajvy... Ne te, w4o ce zovsim bylo nove dlja lydey i prosto avtolybuteliv.. Ale todi vid4yvavsja jakujs zapal..realnuj zapal..
Ja ne ho4y skazatu, wo zaraz "polnuy atstoy -ja Pawa kazhe"..ale skaldaetsja vrazhennja, wo dlja lydej ysi zahodu prujlusja, i kozhnuj na svojh hvuli..
Vsim do lampo4ku i nemae interesy..
A na protuvagy cjomy ysvidomlenny pro na4e "bezdijalnist' clubu"
pokazatu , wo na saiti ne tilku mobilku i mahanu mozhna prodavatu, a j zajmatus bilw syttjevumu putannjamu..
Nerealno???
Ta ni!
Vse potribno robutu postypovo.

1. Je XAOC z robotoy sajty i forymy. Dobre wo pojavuvsja new admin weber.. w4ozh, ho4etsja virutu(i virutu treba) za dejakuj 4as nalawtyemo internet dijalnist LTC. Byde galerea i bla-bla-bla...:)
p.s. Ce na4e dribnu4ka, ale vona stvorye vzhe jakys nepovnocinnist i duzgarmoniy v zhuttja samogo clyby..

2. NAytu porozyminnja v samomy svomy oto4enni. Rozprudilutu sered 4leniv klyby jakis durectuvu, zakriputu vidpovidalnist. A nje z toj serij :"xto we v nas luwuvsja"-a , ny tu bydew govorutu pro rubalky, tu pro jozhukiv". Ce vse perenosno i ne v ogorod kogos.. Ne ho4y obrazutu lydej.. Ce v zagalnomy puwy.
Zakriputu vidpovidalnist same za tumu, jaki b najkraw4e v cjomy spravlajlus' i bylu bezzapere4numu lideramu v svoih obovjzkah.

3.Ny dali ne bydy iz serij Yelik'a
"Пи....діти не мішки носити".
dali idej pidyt' vse kraw4i i kraw4i..
Osnovne zrobutu vdaluj start i z realnum rozyminnjam problem , jaki postalu...
:roll:

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Чет, 16 серпня 2007, 22:35

а спонсора найти не пробували ???????
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Чет, 16 серпня 2007, 23:00

Yelik

Незакривай тему. Перейменуй, нехай всі вискажуть своє бачення, пропозиції, зауваження. Цеж тільки на користь.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » П'ят, 17 серпня 2007, 08:10

Denja

Я її не збирався закривати.
Спілкуватись в ній більше немає бажання ;)
volleyball.lviv.ua/blog/

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей