DNK писав: і ржавіння всіх деталей

чого мій форд не ржавіє не підкажеш ? і лампочка останній раз горіла ще на початку зими..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DNK писав: і ржавіння всіх деталей
ти моноприводи порівнюй))) там повний в ская))AnGeL писав: німаки, давай, до побачення
Візьми і почни багато фордом їздити. Машина коли стоїть то завжди елементи підвіски стають рижими. яка б машина не була.DNK писав: -7-8
можуть і вміють, просто вони зосередились на серйозних комфортних дорожніх версіяхAnGeL писав: Kost, то проблеми німців і бмв, шо вони не можуть повний привід поставити
машинка їздить 5-6 днів в тиждень,стоїть в гаражі ,тут не в тому справа,я думаю шо справа в тому шо метал гавняний роблять з кожним роком,в мене на вісімці так болти не ржавіли як шпильки в форді,я коли міняю колеса з зими на літо , і то коли відкручую болти з такою силою шо ого то аж дим іде з болтів,то шось не правильноaxel писав: Візьми і почни багато фордом їздити. Машина коли стоїть то завжди елементи підвіски стають рижими. яка б машина не була.
зимою сіль робить своє...чудес не буває, нові форди не схильні до корозіїDNK писав: колеса з зими на літо
Kost писав: ти моноприводи порівнюй)))
ти хоч сказати шо рав по солі не їздить,рав коли снігопади чистить сніг на подвірї перед фордом і [цензура] не ржавієT5-R писав: зимою сіль робить своє
а ди ти там машину побачив???там козов пластиковий і парашут задуAnGeL писав: німаки, давай, до побачення
пиз..ж і правакация японцівDNK писав: коменти з низу
This is not BMW -_-'
It's a car tuned by Japanese team "Top Secret" on chassis nissan's car
Cool stuff !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей