Buster зімною також проїдешся?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100% объем больше заявленногоTotal писав: доречі в Тернополі БМВ з Чернівців з заявленим обємом 2.0 їхала 14.5
фотки тієї бехи є на сайті у тернопільчан
то неможливо .там напевно 2.4 на б20 блокови .або навіть тупо 2.8.Total писав: з заявленим обємом 2.0 їхала 14.5
всім було впадло,бо як ми казали на драгу,вже пройшли ті часи коли ти в беху засвапив 2.5 чи 2.8 мотор,заявився в клас 2.0 і пройшов квалуandriy320e30 писав: хтось номер мотора читав?
а зря... я б на твому місці не полінувався, і таки найшов, позичив в когось менші і головне легші колеса, і резину якусь, хорошу, і НЕвисокого профілю, достатньо широку. я б тобі свою 225/55 привіз, але біда - 2 шт в багажник не влізуть, а машина буде повнаBuster писав: Буду ехать на 17-ках, 15/16 ставить не буду
Игорь тебе есть смысл стартовать только на 15-ой, максимум на 16-ой резине,Buster писав: Буду ехать на 17-ках, 15/16 ставить не буду
Danko, проехаться можно, про результат говорить не могу, твоей машинки не видел
Драг все покажет!
скорее всего так оно и было,надеюсь у нас во Львове таких ситуаций не будет :)alan писав: всім було впадло,бо як ми казали на драгу,вже пройшли ті часи коли ти в беху засвапив 2.5 чи 2.8 мотор,заявився в клас 2.0 і пройшов квалу
andriy320e30 писав: хтось номер мотора читав?
на 16-ых конечно.Buster писав: Саня, а ты то на своих 17-ках будешь ехать или переобуешь на 16?
Заявка на участь у змаганні супроводжуються стартовим внеском у розмірі - 100 гривень.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей