Ти зараз в японії? Чи твій поплічник писав що саме в японії вона сама потужна? не треба давати заднюAnGeL писав: це в японії

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти зараз в японії? Чи твій поплічник писав що саме в японії вона сама потужна? не треба давати заднюAnGeL писав: це в японії
всі з горки......і зворотнє не доказуємоShpioner писав: T5-R, подивись інші відео цього юзера з ютуба - всі теж з горки?
T5-R писав: Shpioner написав:
T5-R, подивись інші відео цього юзера з ютуба - всі теж з горки?
всі з горки......і зворотнє не доказуємо
де саме вона швидша? Найшов дані розгону, давай сюди....AnGeL писав:T5-R, ти мене вибач, але ти тлумок, бо таки нехай тойота швидша, не сильно, але всетаки швидша, зате по комфорту до мерса їй далеко... чому ти про то не згадав.
значить їдутьT5-R писав: AnGeL, на відео і дев"ятки 200 їдуть
Не знаєш не під..жджуй. Я в своїй машині зробив більше модифікацій ніж ти у своїй.AnGeL писав:і їздиш на стоку
Куди нам до Вас......topper писав: А в той час поки ВАЗи кермують, піськоміряння між япошками і німаками продовжується...
можливо, не буду спорити, бо то тема для окремих дебатів. Сток порівнювати доцільніше, бо тюнінг це вже ознака майстерності кожного водія-тюнінгіста окремо. Хто має більше бабла і пряміші руки які дружать з головою, той на коніAnGeL писав: е30 до ская недотягує...
ну по факту ніссан виграв і показав найкращий час. але там повний привід ніби нє ? а в бмв задній.AnGeL писав: взагалі тут колись з вовкою сперечались, чий автопром в вінниці виграє... е30 до ская недотягує...
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 0 гостей