AndrewK писав: Чо сразу ружей? Можливі варіанти
А пердаки їх власникам тре забити в задницю по самі гланди

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AndrewK писав: Чо сразу ружей? Можливі варіанти
А пердаки їх власникам тре забити в задницю по самі гланди
ще одне підтвердження моїх слів!gribkoff777 писав: Власники BMW очолили рейтинг автохамів
Це Ви про мене?Speedo писав: Все ясно, мав "вусьморку" (бо переважно про БМВ мріють власники 08/09, за спостереженнями), взяв старе німецьке відро і відчув себе богом (бо власники нових авто, переважно, не бикують).
незнаю чи тобув сенс чи ланос, вони ззовні однакові, але їхав ледве ледве то фактSpeedo писав: T5-R може то був СЕНС?
Не плутай х... з пальцем! Бо "ланос" 1,6 16-клапанний (такий як у мене) при 130-140 при оборотах на "4"-ці ще має добрячий ривок, навіть під горку, якщо притопити. Перевірено не раз
Я вже таких умніків багато зустрічав. Наприклад не далі як позавчора парочка бидла вигулювала собаку (нормального розміру, не мікро) біля дитячої пісочниці. І навіть пробували доказувати які вони круті і нічого нікому не зобов'язані-kesheme- писав:AndrewK писав: Чо сразу ружей? Можливі варіанти
А пердаки їх власникам тре забити в задницю по самі гландищось мені підказує, що ти навіть підійти заочкуєш!
Ну "сенсоводи" то взагалі окрема категоріяT5-R писав: незнаю чи тобув сенс чи ланос, вони ззовні однакові, але їхав ледве ледве то факт
нічого особстого, сподіваюся, що ви адекватний водій. З усіх правил бувають виняткиT5-R писав: Це Ви про мене?
то мабуть був не байкер а роверистAndrewK писав: Не так давно байкер, який збив мені зеркало і попробував свалити просто так отримав так само по зеркалу і пендаля, після чого вибачився. Так що ще раз раджу: спиляй мушку
УБР-125LEgEnDA писав: то мабуть був не байкер а роверист
твій смайл тут якраз доречнийAndrewK писав: УБР-125 .
ти не відповів на запитанняAndrewK писав: MAECTP0, другу щоку я підставляти якось не привчений. Свої дії усвідомлюю, аналізую і готовий за них відповісти. Є що пред'явити?
Як на мене ти ставиш проблему з ніг на голову. Спилювати мушку має той хто борзіє вроді як. Чи в нас норма сидіти і не кашляти коли бидло бикуєMAECTP0 писав:ти не відповів на запитанняAndrewK писав: MAECTP0, другу щоку я підставляти якось не привчений. Свої дії усвідомлюю, аналізую і готовий за них відповісти. Є що пред'явити?
Ага, то може ти маєш що пред'явити? Чи може зі мною десь пересікався? Хоча так, я розумію, як ти сам кажеш - балакати то не робити :)Speedo писав:-kesheme- ти не дивуйся, писати на форумі - не мішки носити!
Він тут герой, а як дійде до діла то...
ти не відповів на питання. спеціально для тебе повторю.AndrewK писав: Як на мене ти ставиш проблему з ніг на голову. Спилювати мушку має той хто борзіє вроді як. Чи в нас норма сидіти і не кашляти коли бидло бикує?
MAECTP0 писав: AndrewK, STOP! То ти з спиляною мушкою такий сміливий?
буває. тому смішно коли хтось б’ється в груди що НІКОЛИ не порушував.не побачив червоне світло
Мені шкода, що ти не розумієш елементарногоMAECTP0 писав:ти не відповів на питання. спеціально для тебе повторю.AndrewK писав: Як на мене ти ставиш проблему з ніг на голову. Спилювати мушку має той хто борзіє вроді як. Чи в нас норма сидіти і не кашляти коли бидло бикує?
MAECTP0 писав: AndrewK, STOP! То ти з спиляною мушкою такий сміливий?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей