Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну якшо покажеш час менше 16.3 то без питаньBuster писав: А твою ис - объеду на морозе
Buster писав: А твою ис - объеду на морозе
andriy320e30 писав: ну якшо покажеш час менше 16.3 то без питань
Договорились (у меня 2.0)andriy320e30 писав: ну якшо покажеш час менше 16.3 то без питань
Ото врядлиvovka писав: думаю що бмвісти на IS і 2.0 можуть програти навіть у 1.6 форда ото буде печаль ))))
можуть.але коли я з тобою їхав в мене тільки 126конів було із за бідної сумішіvovka писав: думаю що бмвісти на IS і 2.0 можуть програти навіть у 1.6 фордаото буде печаль ))))
а .якшо ти не про сток форд то точно можутьvovka писав: у 1.6 фордаото буде печаль ))))
Думаю у нього мінімум М50, який добряче обходить "ІС" по багатьох параметрах.andriy320e30 писав:ну якшо покажеш час менше 16.3 то без питаньBuster писав: А твою ис - объеду на морозе
може і так я не спорю .то треба пробуватиYuraDOC писав:Думаю у нього мінімум М50, який добряче обходить "ІС" по багатьох параметрах.andriy320e30 писав:ну якшо покажеш час менше 16.3 то без питаньBuster писав: А твою ис - объеду на морозе
Стоковий М50В20 в кузові Е36 седан, стабільно показував 16,1 у Івано-Франківську і близько 15,9 у Тернополі. Єдине що було зроблено це прямий вихлоп.
Різниця маси у Е30 і Е36 не врятує хвалений "ІС"![]()
І ще порада для Buster, тільки не приїдь на перегони на 17-х або більших лаптях... Бідбери легенькі диски на 15" хоча б на задню вісь, і хорошу гуму достатньої ширини на низькому профілі.
прямий вихлоп то тупо прямий чи з якоюсь банкою .бо я знаю що в стріт повністю прямий забороненоYuraDOC писав: Єдине що було зроблено це прямий вихлоп.
прямий вихлоп то тупо прямий чи з якоюсь банкою? .бо я знаю що в стріт повністю прямий забороненоYuraDOC писав: Єдине що було зроблено це прямий вихлоп.
andriy320e30 писав: прямий вихлоп то тупо прямий чи з якоюсь банкою .бо я знаю що в стріт повністю прямий заборонено
Я х.зandriy320e30 писав:то напевно бмв є30 lamaster83? в нього там розпредвали не рідні і настроєно то всьо.
чи то є36?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей