Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- Cr@zy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
topper, написав би зразу шо Х6 на кірпіч поїхав)
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Відео з реєстратора!
topper, шо за музика як з гейпараду якогось?

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Cr@zy, там цегли немає! Він добре поїхав, то в мене таксісти поставали на прилеглих територіях
Kost, перший то сучасніший музон, а другий:

Kost, перший то сучасніший музон, а другий:
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- topper

- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
topper, знаю ту девятку

~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- snik
- Контактна інформація:
7, якшо бути точнішимDexter писав: шо в тебе з реакцією?тебе пірізали, а ти аж через 5 секунд матюкнувся

K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
-
Ой страшне, кожен день таке бачу... 

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Раз не почистили верхні пости, а мене то вкурдвило, то майте . Бабак не терти. Я хочу висловити теж свою позицію.
[цензура]-копати... Таке пропустив. Ото би побесідували
1.Машину моєї матері вдарили автомобілем чи візком напакованим в 100кг в підземній парковці КінгКросуЛеополіс . Словом ситація була на 3800 грн покраску по КАСКО. Неприємно - то край. Зазначу, що припаркувалась правильно чітко по лініях. Після цього категорично в любу погоду (дощ, палюче сонце, сніг чи хуртовина) тощо - паркується тільки на верхній площадці, бо розмежування паркомісць в підземній частині стоянки, взагалі поза стандартом для Українських Автовласників. (ВД)
Отож я підтримаю таких водіїв, які займають на парковці 2 місця. Адже культура наших водіїв, які пошкоджують чуже майно бажає бути кращою.
Присосались, блін, правильні. Бо дійсно Як написав Аксель, БО БЕЕМВЕ.
Скажу більше. Я теж займав, займаю і буду займати 2 місця на нижній парковці Кінг Кросу Леополіс. Фоткайте, обсирайте "правильні" законопослушні, естетичні, культурні, виховані, справедливі форумчани. Номер ВасильСтепан 6323 АннаМарія ІпонаМЗ чорна на замітку.
2. Я теж, як Вомонт можу собі позволити , коли всратись. Ну до прикладу, я ж не виправдовуюсь, просто пишу з власного життя ситауцію : Мені треба було вівчарочку-щеня завести на Ярослава Мудрого в веткабінет, бо подихало через закупорення кишки. Клієнту продав, а він йому кістку домашньої курки дав-йолоп. Через дві сплошні по стрийській валив перед мєнтами біля Податкової....аби спасти бідолагу. Ситуація в кожного буває різна... але поX, ви реагуєте зі сторони ось так приблизно : мене колише шо в кого!?- тре їхати дотримуючись ПДД , що буде то буде, але Будьмо Уважні , це ж його святість ПДД
і не Дай Бог по єншому.
І не треба акцентувати на "Форумчанин вилізе зі своєї криївки?" Хай визнає який він нечемний мєрзавец, бо, бачте як це так, серед білого дня через дві сплошні ....та ше й в місті....всрацься ? Чьо він шифрується! ... бо бдля, курва, блатний патамуша в машину зарядив купу бабла і хизується який він модний парєнь, цука, зі своїми шестистами мустангами і йому все дозволено ... ітп ітд.
хватись бавитися в розмови в підворотнях "Я пацан - ти Баклан, Нє то ти - Баклан, а я Пацан.
Ігноруйте таких гонщиків як Вомонт як багато інших, ігноруйте таких ідіотів як я на паркуваннях на 2 місцях, Бог нам Суддя і нам "воздасця". Вже не будьте жабодавлячами западемцями, бо У Вас совість чи погляди суперечать так чинити як я чи Вомонт і ряд інших.
Це суто западенські натури.
Ох як шліфану пивком горілку - мене несе на мемуари..
andrew писав: Заїдь в Ашан і якщо їхати на підземний паркінг (перший поворот на ліво), далі знову наліво..і метрів 30 по ту ж ліву сторону стоїть завжди БМВ Е39 зеленого кольору з наклейкою "Львівський БМВ клуб"..чесно разів 20 бачив це авто - ще жодного разу воно не було припарковане нормально. я вже навіть хотів сфоткати але жінка сказала [цензура] воно тобі..
А їзда БМВістів мене вже дано не дивує..
CAT писав: також його бачив купу разів раком припарковане... то діагноз...
[цензура]-копати... Таке пропустив. Ото би побесідували
1.Машину моєї матері вдарили автомобілем чи візком напакованим в 100кг в підземній парковці КінгКросуЛеополіс . Словом ситація була на 3800 грн покраску по КАСКО. Неприємно - то край. Зазначу, що припаркувалась правильно чітко по лініях. Після цього категорично в любу погоду (дощ, палюче сонце, сніг чи хуртовина) тощо - паркується тільки на верхній площадці, бо розмежування паркомісць в підземній частині стоянки, взагалі поза стандартом для Українських Автовласників. (ВД)
Отож я підтримаю таких водіїв, які займають на парковці 2 місця. Адже культура наших водіїв, які пошкоджують чуже майно бажає бути кращою.
Присосались, блін, правильні. Бо дійсно Як написав Аксель, БО БЕЕМВЕ.
Скажу більше. Я теж займав, займаю і буду займати 2 місця на нижній парковці Кінг Кросу Леополіс. Фоткайте, обсирайте "правильні" законопослушні, естетичні, культурні, виховані, справедливі форумчани. Номер ВасильСтепан 6323 АннаМарія ІпонаМЗ чорна на замітку.
2. Я теж, як Вомонт можу собі позволити , коли всратись. Ну до прикладу, я ж не виправдовуюсь, просто пишу з власного життя ситауцію : Мені треба було вівчарочку-щеня завести на Ярослава Мудрого в веткабінет, бо подихало через закупорення кишки. Клієнту продав, а він йому кістку домашньої курки дав-йолоп. Через дві сплошні по стрийській валив перед мєнтами біля Податкової....аби спасти бідолагу. Ситуація в кожного буває різна... але поX, ви реагуєте зі сторони ось так приблизно : мене колише шо в кого!?- тре їхати дотримуючись ПДД , що буде то буде, але Будьмо Уважні , це ж його святість ПДД

І не треба акцентувати на "Форумчанин вилізе зі своєї криївки?" Хай визнає який він нечемний мєрзавец, бо, бачте як це так, серед білого дня через дві сплошні ....та ше й в місті....всрацься ? Чьо він шифрується! ... бо бдля, курва, блатний патамуша в машину зарядив купу бабла і хизується який він модний парєнь, цука, зі своїми шестистами мустангами і йому все дозволено ... ітп ітд.
хватись бавитися в розмови в підворотнях "Я пацан - ти Баклан, Нє то ти - Баклан, а я Пацан.
Ігноруйте таких гонщиків як Вомонт як багато інших, ігноруйте таких ідіотів як я на паркуваннях на 2 місцях, Бог нам Суддя і нам "воздасця". Вже не будьте жабодавлячами западемцями, бо У Вас совість чи погляди суперечать так чинити як я чи Вомонт і ряд інших.
Це суто западенські натури.

Ох як шліфану пивком горілку - мене несе на мемуари..

- snik
- Контактна інформація:
VAVAN, ти зно по пяні на форум зайшов???VAVAN писав: Ох як шліфану пивком горілку - мене несе на мемуари..

K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
VAVAN писав: Це суто западенські натури.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- topper
З реакцією всьо чотка. Голос через 5 чи 7 сєк - гра на публікуDexter писав:topper,

- VAVAN
- Контактна інформація:
MAECTP0,
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
VAVAN писав: Живе там моя рідна кровиночка
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
VAVAN, нема слів

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
pikach00 підтримую..
Найбільше сподобалось "я паркуюсь і буду паркуватись на дві смуги в Ашані"
порвало..
Раджу паркуватись там ззаду в полі, точно ніхто не зачіпе

Найбільше сподобалось "я паркуюсь і буду паркуватись на дві смуги в Ашані"
порвало..
Раджу паркуватись там ззаду в полі, точно ніхто не зачіпе

- VAVAN
- Контактна інформація:
MAECTP0, мені тебе шкода, шо не дойшло. Це лиш твоя суто "западенська" позиція! Ріспект! тримай свою позицію і далі, і стяг тобі в руки. Не про горілку йшла мова взагалі. Нема шо з тобою дискутувати. Гамерикоса в мені ввидів. Роззуй очі, йди далі по свому переконанню мимо.MAECTP0 писав: з твого допису типу "ви всі тут бидло западенське" тому х а вас клав випливає.
тому якщо перебрав віскарика чи москалької водкі, перейди на наше шось.
pikach00,

andrew, хай рве далі, важєй жеби пупець не надірвався.
Собі вказуй, де парканешся. Умнік ненаглядний. Навчись читати уважніше. Яка нак парковка Ашану.andrew писав: Раджу паркуватись там ззаду в полі, точно ніхто не зачіпе
Скиньте обоє рожеві окуляри, попийте новопасит , а ше краще тусуйте мимо і не витрачайте на таких як я, свій дорогоцінний час вечірньої суботи. Проффесура
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
і я про це подумав! Таких рогулів тре вчити інакше - ніяк, тим більше був такий шанс - він далеко не втік. На твоєму місці - поток мата у відкрите вікно і троха "повчити" то би було дуже в тєму.Dexter писав: хоть би тормознув перед ним на мокрій бруківці
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
VAVAN, деколи усираюсь з позиції таких "ранімих індивідів"
Стари раком, загородивши іншим проїзд, зайняти два паркомісця, кинути машину посеред дороги - ось це ознаки справжнього "западенця" (в констексті твого посту - особи типу "рагуль кінчений"). До мами твоєї дійшло - вона виключно надворі паркується, а ти (як на одне покоління старший за неї "западенець"
) вперто займаєш два місця внизу, тупо серучи на всіх інших
. Це таку по-нашому
А ось цікаво, при парковці в L.А. ти так само філософствуєш про свободу вираження? Чи чітко дотримуєшся вимог, боючись штрафів, евакуаторів і прочих "імперативів" від місцевого правосуддя?

А ось цікаво, при парковці в L.А. ти так само філософствуєш про свободу вираження? Чи чітко дотримуєшся вимог, боючись штрафів, евакуаторів і прочих "імперативів" від місцевого правосуддя?
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- S_V_B
- Номер:0990
є велика різниця між їхніми парковками і парковкою в ашаніMyself писав: А ось цікаво, при парковці в L.А. ти так само філософствуєш про свободу вираження? Чи чітко дотримуєшся вимог, боючись штрафів, евакуаторів і прочих "імперативів" від місцевого правосуддя?

іMyself писав: Стари раком, загородивши іншим проїзд,
на підземці в кінг росі то є різні речіMyself писав: зайняти два паркомісця,

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей