gribkoff777 писав:щойно в Брюхах мало в лобову з сріблястим Ланосом не сходив, той убоян в закритому повороті автобус обганяв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
gribkoff777 писав:щойно в Брюхах мало в лобову з сріблястим Ланосом не сходив, той убоян в закритому повороті автобус обганяв
ну знаєш, я тут не так часто пишу щоб висловлювати всякі дрібниці, але я побачив той ісполн, це був верх [цензура].Felix писав: так шо я тут не буду асуждати, бо ми почули тікі одну сторону в спорній ситуації
Проти БМВістів ніц немаю, знаю багатьох і претензій до них не маю, нормальні тіпи, але ті що вище описані явно до нормальних не відносяться. Ще тих на 7-ках зрозуміти можна, а того шо ледве не розтовк декілька машин... я не розуміюBabak писав: БМВісти нормальні тіпи схема називається не тупити, якщо можна прошмигнути.
Та то ясно! Чи ти думаєш шо слово ЗУПИНКА означає будь де де зупиняється громадський транспорт!topper писав:Не просто з зупинки, а з виїзної кишені зі знаком зупинки!Opelevod писав: Ти знаєш шо громадський транспорт має перевагу коли виїжджає з зупинки?Код: Виділити все
17.4. У населених пунктах, наближаючись до автобуса, мікроавтобуса або тролейбуса, що розпочинає рух від позначеної зупинки, розташованої в заїзному "кармані", водії інших транспортних засобів зобов'язані зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати можливість маршрутному транспортному засобу розпочати рух.
ключові слова тут "позначеної зупинки". А наші ж рагулі-маршрутчики як? Де спинили - там став, забираю пасажирів і виїжджаю, бо мене мають пропуститиtopper писав: що розпочинає рух від позначеної зупинки
Результати свого дослідження представив Всезагальний німецький автомобільний клуб (ADAС).
За результатами соцопитування, проведеного з-поміж німецьких автовласників, найбільш агресивними та грубими на дорозі є власники BMW.
Про це пише Лента.ру.
На другій сходинці рейтингу авто-грубянів опинилися власники Mercedes. З агресією з їхнього боку стикався кожен третій німець. 25,9% респондентів назвали найнестерпнішими сусідами на дорозі водіїв Audi, а 8,7% - Porsche.
Чимало водіїв пов’язують колір авта з манерою поведінки його власника. Так найбільшу пересторогу в німців викликають водіє чорних машин. 43,5% вважають, що такому кольорові надають перевагу безцеремонні люди.
80% опитаних дратують водії, які перевищують швидкість, тоді як 30% казяться через водіїв, які їдуть надто повільно.
Знову міряєш всіх під одну лінійку......добреSpeedo писав: ланусоводо-ланусоводи".
І ще один доказ - ДІАГНОЗ
вони так швидко їздять що я не встигаю прокинутись, як звуку вже немаєLEgEnDA писав: а шо нікому мотоциклісти вчора вночі не заважали спати?
не спостерігалось за тобою бикування на дорогах, такщо все нормLEgEnDA писав: давайте про шось друге поговоріть, ато ви тут бмвістів і ланосоводів ображаєте)) за цікавим збігом обставин я бмвіст, ланосовод і хондомотовод
гаїшнікі в 4х різних місцях Львова приїжжали і просили нас перекочувати куди інде, ато їх замахали дзвінкамиT5-R писав: вони так швидко їздять що я не встигаю прокинутись, як звуку вже немає
знач не мій районLEgEnDA писав: гаїшнікі в 4х різних місцях Львова приїжжали і просили нас перекочувати куди інде, ато їх замахали дзвінками
Ну ми чемно, поїхали будити інший район
А рагулів з "прямотоками" тоже буде стріляти???Felix писав: матациклістів скоро будім по ночах снімати с кєнй влучними встрілами ружжєй
і всі будут давольні.... і мирно будуть спати...
з рагульскіми - канєчноAlfaMan писав:А рагулів з "прямотоками" тоже буде стріляти???Felix писав: матациклістів скоро будім по ночах снімати с кєнй влучними встрілами ружжєй
Чо сразу ружей? Можливі варіантиFelix писав:матациклістів скоро будім по ночах снімати с кєнй влучними встрілами ружжєй
ізолювати тебе требаLEgEnDA писав: я бмвіст, ланосовод і хондомотовод
п"яний солдат на мотоциклі з порожніми відрами в пятницю триданцятого...LEgEnDA писав: за цікавим збігом обставин я бмвіст, ланосовод і хондомотовод
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей