на фото здається що є трохи місця, але я як перший раз йшов то чуть не притерся до нього.другий раз вже по травичці пішов

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тому йDexter писав: другий раз вже по травичці пішов
Dexter писав: і не побоявся шо хтось йому царапне тачку
я замальовую номери, ше мене хтось десь так зловить тому чекаю на солідарністьtopper писав: wazzup, а чо номер затертий?
ти про джип чи мерс?Sviatik писав: недавно в районі автобазару кривчиці
треба було зфоткати, може все не так страшно, туди-сюди), тобто вперед-назад і виїхала бSally писав:сьогодні якесь мудило на чері якомусь такому новому піцику приперло мене ззаду біля міцькевичану не [цензура]?! як можна бути таким тупоголовим щоб когось приперти і забрати кулаки в сраку?!
добре шо попереду випадково біля машини опинився водій і я попросила його мене випустити, він потім собі назад став. але блін годину тинялась по центру бо це мудило так і не з"явилось
от яка машина уродска то такий і водій
виходить, що ти підперла машину попереду ? чи я щось не так зрозумівSally писав:Bumer, та треба було, але злапала того водія коли він багажник закривав і він нікуда їхати не збирався то шоб не затримувати людину бігом виїхалатам місця було, я туди "залізла" коли там вже було тісно, а цей став просто в проїзді.
pikach00, може то ти був, м-к?
це мені анекдот нагадалоSally писав:там місця було, я туди "залізла" коли там вже було тісно
про мерс,який парканувся прямо на виїзді на головну,шей за знакомVusiko писав: ти про джип чи мерс?
там ж вроді парковщик бігав, гроші збирав?Sally писав: біля міцькевича, а біля смітника біля укрсоцбанку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей