Не помітив.Святослав писав:Богдан,Yura Ros писав:пороги ще залишилося поставити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не помітив.Святослав писав:Богдан,Yura Ros писав:пороги ще залишилося поставити
Навіть не знаю що сказати, мені комфортно, підвіска в самому мягкому положені! Після короли не відчув якоїсь суттєвої різниці ( окрім розходу паливаLyubomyr писав:Yura Ros, от цікаво як воно їздити кожен день по Львову на такому автіТож єдине авто? чи вихідного дня?
Я коли буваю у Львові - кожен раз радію що не часто приходиться їздити по ньому, і пробки, і якість доріг, особливо бруківка.
А риженька всьо та жеLEgEnDA писав: Риженька нічого так
то пофStuff писав: А риженька всьо та же
А шо в якомусь місті є 2 дівчинки. Мажори.Yura Ros писав: цитата з Ево клуба
WhyP писал(а):
У вас там во Львове одна девочка на всех что ли? ))))))
кстате да,їхав він за мною по стрийській і так троїла бричка шо я аж вікно відкрив і музкиу виключив і насолоджувався звуком,мотор працює дуже кльовоFikus писав: троїт вона,тре швічки помінєти
Драг мене давно не цікавить це раз, машина не настроєна,це два. :)Денис писав:Цiкаво,чому машина з таким потенцiалом не приiхала на драг?
Майже все сток, машина цілий день на навроцького, можна приїхати, подивитися, запитатися, покататися ( з бокуDanko писав:Yura Ros, цікаві якісь тех. хар. агрегата.
Вже замовив, хфірми grebby, казали ми же файніFikus писав:троїт вона,тре швічки помінєти)))))
Дякую, ще би вона їхала так кльово як працюєDNK писав:кстате да,їхав він за мною по стрийській і так троїла бричка шо я аж вікно відкрив і музкиу виключив і насолоджувався звуком,мотор працює дуже кльовоFikus писав: троїт вона,тре швічки помінєти
а Роман клієнтам розказує що там 400к.с. а в нього(на Шкоді) 200к.с.Yura Ros писав: Майже все сток, м
400 к.с. , таку цифру назвав попередній власник. Але покатавшись на ролл оні я зрозумів що 400 там і близько не маєAntikvAr писав:а Роман клієнтам розказує що там 400к.с. а в нього(на Шкоді) 200к.с.Yura Ros писав: Майже все сток, м![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей