мдеtopper писав: габарити - то не є причина зупинки, хоч рожеві

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мдеtopper писав: габарити - то не є причина зупинки, хоч рожеві
Шось ніякого туману на відео не видноSpeedo писав: Ти якщо не бачив який сильний був туман, то купи собі окуляри!
Це точноROVA писав: Обгони робити було трошки страшно - бо багато ще всяких "ваділ" без включених фар їхали.Десь перед Миколаєвом вже було без туману.
Замість туманок ДРЛ треба а не їздити з туманкамиhrdrive писав: Speedo, протитуманки ЗАБОРОНЕНО використовувати без увімкненого основного світла
Пошукай в роботах правозахисника Володимира Караваєва (сайт 100 аргументів, телепрограма "мобільний адвокат", "аргументи Караваєва проти штрафів ДАІ", "аргументи Караваєва на Авторадіо"...). Він не раз пояснював, що це не переобладнання і наводив пункти в нормативних актах, як це доводити... тільки зараз не можу згадати, в якій саме передачі то було...Lyubomyr писав:Є в батька Баркас, який ще з 1995 зареєстрований на ньому, номера ще серії ТС, в техпаспорті пише тип авто - мікроавтобус. Періодично виникають баталії з дайцями " чи можу я знімати сидіння для перевезення вантажу". Сьогодні знову була розмова на 30хв. Дай каже що то переобладнання і дальше в тому дусі. Я ще в обід був впевнений що він не правий, але зараз засумнівався. Поки що в інет знайшов протиріччя. Одне як доказ моєї правоти - http://ua.autoreview.ru/news/631/73011/
Підкажіть як зараз з тим. Може посилання є на закон чи акт де чітко написано що знімати заборонено?
я сідушки витягаю повністю, залишаю в гаражі.RULES писав: по такій логіці, якщо я складаю в себе на легковій диван, то в мене також виходить таке переобладнання
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 12 гостей