Я бачу,що вас настільки торкнула ця тема,що ви вирішили навіть зареєструватись :)telko писав:Гольф4 кращий за ОмегуОто ржака... Зрівняли палець з х.....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обмін Гольф4 на Омегу
- luav
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Gleyf
- Ім'я:Руслан
- Контактна інформація:
Re: Обмін Гольф4 на Омегу
Гольф кращий за Омегу
Хіба що в страшному сні
Велику комфортну омегу з кучою опцій навіть в базові комплектації рівняти до малолітражки для міста не ефектно,ще б 2104 прирівняли до омеги бо вона тоже універсал
Думаю власник зробить правильний вибір :)

Хіба що в страшному сні

Велику комфортну омегу з кучою опцій навіть в базові комплектації рівняти до малолітражки для міста не ефектно,ще б 2104 прирівняли до омеги бо вона тоже універсал

Думаю власник зробить правильний вибір :)
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Порадували форумчани своїми коментами про Г4 :) Форум давно читаю, але ця тема змусила мене зареєструватисьluav писав:Я бачу,що вас настільки торкнула ця тема,що ви вирішили навіть зареєструватись :)telko писав:Гольф4 кращий за ОмегуОто ржака... Зрівняли палець з х.....

-
- Ім'я:/
+1 щей омега караван, габарити відчуваються на ура ,ну то ще залежить від воділи....RULES писав:а чим тобі омега не машина для міста. я наприклад їжджу на відносно габаритній машині. незручностей жодних взагалі невідчуваюprofan писав:У мене така омега 2.2 03рік150тис.пробігу і на гольф-лушпайку (автор не в обіду) я б її не проміняв. Єдине, що раніше правильно сказали, що для Львова все-таки гольф пріорітетніше. Омега-трасова машина, гнав її з Києва без зупинки (тільки піт-стоп на дозаправку) без натяку на втому і з задоволенням. Основна частина розхідних запчастин-дешеві як борщ, розборок масса!
-
- Ім'я:/
ти братьюнь однако помиляєшсяaxel писав: Я довів, що гольфи мають не гіршу, а може й навіть кращу комплектуху ніж конкретно Ваш автомобіль.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
ІМХО, "омега" - автомобіль дуууже на любителя. Ну і плюс до всього - стан має бути бездоганним! Що є дуже велика рідкість на українському ринку б.у. 

-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Speedo, о таак, ланос це "предел мечтаний" 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
І ні разу не на любителяEnter писав: о таак, ланос це "предел мечтаний"

- luav
Я пригадую,що ви теж намаглись придбати омегу.Тому не треба бути категоричним.Ну і не буває чудес:купити за 5-6 тисяч машину такого розміру і нічого не вкладати.Speedo писав:ІМХО, "омега" - автомобіль дуууже на любителя. Ну і плюс до всього - стан має бути бездоганним! Що є дуже велика рідкість на українському ринку б.у.
Я не сперечаюсь,що опель програє в більшості моментів ауді або бмв,але на різниця між омегою та ланосом в плані комфорту таки колосальна.А за комфорт,ви знаєте,що треба платити
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ага, тікі шота ніхто не хоче такі гроші платити за такій афігенний камфортluav писав: а комфорт,ви знаєте,що треба платити

пля, мене реально завжди удівляли такі захоплюючі раскази продаваній такіх кафортних авто за тіпа фігню бабок - чо тоді самі не їздите, а начінаєте впарювати продавати другим?
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Felix, а на якому корчі ти катаєшся, знаток всіх марок авто 

- luav
Ви зможете навести хоча б одне посилання про продаж моєї машини?Якщо ні,то ви будете ВІДВЕРТИМ БРЕХЛОМ.Чи ви хочете сказати,що я був неадекватним стверджуючи,що омега в плані комфорту вище за ланос?Felix писав: ага, тікі шота ніхто не хоче такі гроші платити за такій афігенний камфорт![]()
![]()
![]()
пля, мене реально завжди удівляли такі захоплюючі раскази продаваній такіх кафортних авто за тіпа фігню бабок - чо тоді самі не їздите, а начінаєте впарювати продавати другим?
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
оппа, як всіх опіліводів заділо ))))))))) такого я і чекав, хоча десь до кінця пордовжував вірити, що тіпа здорові мужики на суворих но нів ус рат са камфартабельних німецких бричках - не будуть вести себе як діти, якім напісяли в пісочніцу 

- luav
А до чого тут це?Повідомлення було адресовано не вам.Ви почали мені закидати,що я тут комусь щось впарюю.На моє прохання обгрунтувати свою позицію ви починаєте нести якусь дитячу маячню,нагадуючи особисто мені дитину,яку застукали під час царапання гадостей в ліфті.Ви конструктивно можете відповідати на свої закидони?Чи ви-троль?Отже повторю питання:наведіть приклад намагання мною продати моє авто,щоб ви аргументовано могли говорити,що я комусь щось намагаюсь впаритиFelix писав:оппа, як всіх опіліводів заділо ))))))))) такого я і чекав, хоча десь до кінця пордовжував вірити, що тіпа здорові мужики на суворих но нів ус рат са камфартабельних німецких бричках - не будуть вести себе як діти, якім напісяли в пісочніцу
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
а тут що тема про ланоси??? Якщо маєш бажання поговорити про "деу", то нєфіг флудити - пиши у відповідну тему!Enter писав: о таак, ланос це "предел мечтаний"

на превелике щастя не придбав, маю знайомого, що купив "омегу", ніби і не дешево взяв (в районі 7,5-8 к.у.), та й тільки то і робить, що вклкдає.luav писав: Я пригадую,що ви теж намаглись придбати омегу.Тому не треба бути категоричним.Ну і не буває чудес:купити за 5-6 тисяч машину такого розміру і нічого не вкладати.

Хто би що не казав, але в "ланоса" я би за все життя стільки не вклав в ремонти, скільки він "влетів" за один рік, так шо - не нада, якщо не знаєте. Не хотів би я того "щастя" і даром. Краще вже на "ланос" (в Болгарію їхав без жодних острахів і машинка ані раз серйозно не підвела)
Я би вибирав "гольф" і тільки "гольф", хоча порівняння некоретне. "Мега Жопель", краще вже порівнювати з "пассатом" тих же років

Але полюбому "ВАГ рулить"

- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Speedo, нагадаю шо диво Ланос то з Опеля зробили))))Speedo писав: Краще вже на "ланос"
може наведеш приклад чим Ланос краще від Опеля того ж класу?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- luav
Ви мені нагадуєте хлопця,якому відмовили,а він говорить:не дуже вже й хотілосьSpeedo писав: на превелике щастя не придбав, маю знайомого, що купив "омегу", ніби і не дешево взяв (в районі 7,5-8 к.у.), та й тільки то і робить, що вклкдає.Десь далеко боїться поїхати, щоб не зупинитися в дорозі. Вже би й радий продати, але покупці явно "в черзі не стоять"
![]()
Хто би що не казав, але в "ланоса" я би за все життя стільки не вклав в ремонти, скільки він "влетів" за один рік, так шо - не нада, якщо не знаєте. Не хотів би я того "щастя" і даром. Краще вже на "ланос" (в Болгарію їхав без жодних острахів і машинка ані раз серйозно не підвела)
Я би вибирав "гольф" і тільки "гольф", хоча порівняння некоретне. "Мега Жопель", краще вже порівнювати з "пассатом" тих же років![]()
Але полюбому "ВАГ рулить"

Проблема в тому,що нормальних доглянутих омег залишилось небагато.Але чомусь ні я,ні Ігор ака Зеля,ні Олег ака Фаст,ні Андрій ака Рибка не поспішають продавати свої жопелі і сідати на такий класний авто як лайнос

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
в мене тоже є один знайомий - він має шоху вже 7 років, за які накатав 10 тис. км в цілому і тоже не поспішає продавати
Висновок: шоха афігітельна тачка

- luav
Отже доказів ніяких немає,тому має повне право називати вас БРЕХЛОМ :)Felix писав:в мене тоже є один знайомий - він має шоху вже 7 років, за які накатав 10 тис. км в цілому і тоже не поспішає продавати![]()
Це було достатньо очікувано
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
хе, все думав шо бімероводи суворі і серйозні чувакі, а тут бачу шо і оперелеводи також
ПиСи: братішка, не пиши більше нічо більше в тій темі, бо буде як анекдоті пор власника німецької вівчарки
ПиПиСи: карочє, кінчаєм флудити

ПиСи: братішка, не пиши більше нічо більше в тій темі, бо буде як анекдоті пор власника німецької вівчарки

ПиПиСи: карочє, кінчаєм флудити

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей