:lol:
Myltik
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да Lizun нормальный парень !, зря вы так на негоVAVAN писав:lizun
sydja4u po tvojm postam tu nenavuduw BMW vzagali.. Ne lybuw, baklanuw, todi ne cikavsja...
ta nihto na baklanut'.. vin taki re4i puwe.. inkolu..wo blja prosto tyjvo..stepljar.да Lizun нормальный парень !, зря вы так на него
ce pro e34 520..спитай кента [цензура] йому старе корито з розходом в 20 літрів
+1И он как опытный япономобилист не может удержатся от того что б не пощемить вражеский клан Я считаю что он поступает в рамках закона и своих принципов ! Я сам являюсь ярым приверженцем своей любимой марки , тобишь БМВ
+1да.. о чем это я.... аа вспомнил - Lizunu респект и огромная уважуха !!!!! а япономать в топку
syper..o ce ja hotiv po4ytu..bo vrazhennja skladalosja zovsim inweпри чому тут попустити? мені подобається бмв
ta b... meni wo ne poh... Ja sebe hvalutu ne bydy.. na 4omy ja katavsja :twisted:і до твого відома я катався навіть на таких на яких ти навряд.
я не вірю що якщо крутити тих шість баняків то буде 15л
Jakwo znovy skoro kyply 34 .. to obovzjakovo dokazhy...i pomirjaemoкупиш собі 34й - даш проїхатись 10км. поміряємо
Ja skunyv .. bo:а по суті ніхто не відписав чому старі тачки скинув. а скнув не тільки Ваван а і решта
e 34 na USA.lizun писав:хто вгадає що за тачан? ну БМВісти![]()
http://www.2shared.com/file/2156777/4ec ... n-bmw.html?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей