Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
фейк, нє?mister_X писав: я глянув тільки 1 відео
Guka писав:![]()
![]()
то точно...не мені з нею жити але це вже тупоtiko писав: topper написав:
я п вдув....
вона ж курить и матюкаэться
це печалькаkoz@k писав: НУ ЧОМУ ДІВЧАТА КУРЯТЬ І МАТЮКАЮТЬСЯ???
Ремонтувати машину і не матюкатися? нє, не чув...tiko писав: матюкаэться
типу: "Попередня маздА не змастила болти, все поржавіло..."Mukola писав: Ремонтувати машину і не матюкатися? нє, не чув...
НЕГРАМОТНІ!! merCedes а не merSedesRosko писав: Guka писал(а):
![]()
Як це мені нагадує Ельнару
Тішить правда те, що ms.Mersedes хоть шось робить сама в машині, а "кліщі", я так розумію, що то пласкогубці і дитячий інструмент то
фільтруй базарокtopper писав: я п вдув....
за собою дивись.Я не курю.tiko писав: вона ж курить и матюкаэться
ІМХО, звичайно, але це комплімент... враховуючи специфіку форуму й контингенту...Miss Mercedes писав: topper написав:
я п вдув....
фільтруй базарок
знов цензура всі мати постиралаMiss Mercedes писав:koz@k, мене твоя думка навряд чи цікавить.Оскільки Ти розумний індивідум, який активно спілкується в соціумі, зокрема в даному колі людей є не доречним обговорювати погані звички чи клеветати інших.
Якщо Тобі зі мною не жити ( а це я підмічу точно, бо я навіть особисто маюуть не знайома з тобою) прохання в подальшому - це доречі стосується всіх дорогих однофорумчан - якщо Вас щось не влаштовує, будь ласка звертатись до мене особисто в ПП або можу дати номер для висловлення Вашої такої потрібної і цінної для мене думки
Та всі однофорумчани думають, що якась "басячка шо 2 ходки на малалетку мала вже".Vusiko писав: знов цензура всі мати постирала
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей