Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання про неонову підсвітку...
- Cr@zy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Хто і що може сказати про неонову підсвітку? Тобто де її можна купити, скільки та підсвітка коштує, чи довготривалий неон по експлуатації, чи сильно садить акум?
Десь чув шо хтось замість неону ставить лампи денного світла...
Що можете мені підказати на цю тему? Бачив червоні неони в Groma він якось ввечері проїжав по Личаківській... І на зеленому Golf III, цікаво би було послухати їхню думку :)
Наперед дякую :)
Десь чув шо хтось замість неону ставить лампи денного світла...
Що можете мені підказати на цю тему? Бачив червоні неони в Groma він якось ввечері проїжав по Личаківській... І на зеленому Golf III, цікаво би було послухати їхню думку :)
Наперед дякую :)
- Sasha Van Gate
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Cr@zy
Бачив в АВТОБАНІ на вул. Вітовського. Там, є комплекти(два довгі дві короткі+вся електроніка)таке чудо там коштує 640 грн - зелені червоні сині. Є ше просто окремі трубки. Але за таку ціну я сам тобі під машину ляжу і блимати буду
В Франківську бачив за 300 такий самий комплект, але його розібрали за годину

Бачив в АВТОБАНІ на вул. Вітовського. Там, є комплекти(два довгі дві короткі+вся електроніка)таке чудо там коштує 640 грн - зелені червоні сині. Є ше просто окремі трубки. Але за таку ціну я сам тобі під машину ляжу і блимати буду
В Франківську бачив за 300 такий самий комплект, але його розібрали за годину

- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
А зробити власними руками слабо ???
якщо червоного кольору то і робити нема чого - по принципу Ротора - додаткові діодні стопи сантиметрів по 50 - 80 і маєш красиве світло під машиною яке нагадує неон ніхто і невідрізнить !!!
Вартість такого приколу приблизно 160 - 240 грн. в залежності від кількості стопів !!! я наприклад бачив 80см. за 40 грн !!!
Ще вроді є з синіми діодами стопи. Я бачив але вони короткі по 40см. !!!
а можна купити 0,5 кг діодів і склєпати самому (зато любого кольору !!!) :)))
якщо червоного кольору то і робити нема чого - по принципу Ротора - додаткові діодні стопи сантиметрів по 50 - 80 і маєш красиве світло під машиною яке нагадує неон ніхто і невідрізнить !!!
Вартість такого приколу приблизно 160 - 240 грн. в залежності від кількості стопів !!! я наприклад бачив 80см. за 40 грн !!!
Ще вроді є з синіми діодами стопи. Я бачив але вони короткі по 40см. !!!
а можна купити 0,5 кг діодів і склєпати самому (зато любого кольору !!!) :)))
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Є два способи, запуску неонових ламп, це розжарювання спіралей по двох сторонах труби, або простріл високою частотою, якщо використовувати другий спосіб то у лампи ресурс вичерпуєтся тоді, коли газ втрачає свою інертність або труба вакуум. Десь у мене є схема, навіть є макет працюючий від 12 вольт, правда схема не є завершеною так як споживає багато струму, але це не тяжко удосконалити, я також можна зробити імпулс як в NFS.emer.VRS. писав:Незнаю які ти хочеш там ставити лампи денного світла, від вібрації, тряски в них нитка посипиться.
З.І. Деталі на схему потягнуть десь на гривень 10 мах.
Додано через 1 хвилину 53 секунди:
Одна кольорова лампа здаєтся коштує 30 грн. на південному, але інше питання це захистити лампу від зовнішніх чинників, води та камінців з під колес.
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Світити будуть так же, але питання основне в їх надійності і практичності, хоча якщо гарно подумати над тим питанням то можна і щось придумати.ghost™ писав:денне світло - той самий неон, потужність не повинна сильно відрізнятись, АЛЕ виконнання зовсім не автомобільне (я про денні лампи) - міняти будеш одну за дргугою;
З.І. Зрештою машину можна на покрасну не гнати а пофарбувати пензликом в гаражі :lol:
Ford?
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Ну вы и смешные... Зачем что то изобретать если до вас ето здела другие...
Едишь в магазин покупаешь неон какой хочешь.. синий,белый,красный,хеленый да хоть розовый... ... и знаешь, что купил вещь , едишь себе и светишся, мыгаешь, хоть перди... Но ты уверен в том что всякие там камушки тебе [цензура]....
Пысы: Из говна конхфетку не зделаешь... Хочешь НЕОН плати Бабло .. и будет тебе счастье... :mad:
Поговорка скупой платит дважды... Лох всегда ..
Так что не выпенривайтесь а собирайте денюжки и покупайте все в магазинах... и желательно фирменные вещи пускай они и дороже аналогов процентов на 10-20...
Едишь в магазин покупаешь неон какой хочешь.. синий,белый,красный,хеленый да хоть розовый... ... и знаешь, что купил вещь , едишь себе и светишся, мыгаешь, хоть перди... Но ты уверен в том что всякие там камушки тебе [цензура]....
Пысы: Из говна конхфетку не зделаешь... Хочешь НЕОН плати Бабло .. и будет тебе счастье... :mad:
Поговорка скупой платит дважды... Лох всегда ..
Так что не выпенривайтесь а собирайте денюжки и покупайте все в магазинах... и желательно фирменные вещи пускай они и дороже аналогов процентов на 10-20...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей