Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прямоток
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вот думаю над прямотоком чи ставити чи ні. Найбільше що хвилює мене це шум в салоні. Розкажіть хто собі ставив як було до установки і після установки, як змінився автомобіль в поведінці?
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
На славуту прямоток ставить :? звук не тот что должен быть!!!! а если ты ставишь прямоток то на что ты расщитуешь на то что в салоне не будет слышно ? А зачем тебе он нужен для мощьности ? для звука или просто для красоты ? Если тебе нравится громкий звуй то ставь 100% но если для красоты то лучше насадку зачем лишние траты $ но мощьности он не так и много даёт... я например не могу ездить на машине если она не гудит у меня два прямотока и норма!!!!!joker22 писав:В мене Славута 1.2.yu-RA писав:Все залежить від машини і двигуна...
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Блін, да на вибір:Fobos писав:Чим це вони так тебе замахали, що аж "уроди"?AndrewK писав:Замахали уроди з пердаками :mad: :evil:
1. Неділя, гуляеш собі спокійно в центрі. А воно (в 80% випадків дятел на старій лянчі) їде з риком і з блаженного настрою збиває :mad: .
2. Вночі як їде-ричить, то взагалі вбив би.
3. І т.д. і т.п.
А скільки вже казано-преказано, що прямоток на стоковій машині додає аж пів сили кривої кобили
Кротше кажучи ліземо в Європу, а ведемо себе як в глухій Азії - на всіх кругом нас...ти, після мене хоч потоп :?
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
pikach00
ага, опелеводу дамо права
Гроші э, а смаки докупимо
Згоден на 95% зі сказаним. Якби хоч 10% тих хто їзде з ричалкою змагалися на драгу, я б зрозумів. А так - більшість долбо..в на старих коритах. Бо думають, що то модно. ТО якраз до теми про рагульський тюнінг.
joker22
Постав собі краще титани 13 або 14 (ну і відповідно перероби підвіску).
Або бамперами займися чи ще там шо.
ага, опелеводу дамо права
Згоден на 95% зі сказаним. Якби хоч 10% тих хто їзде з ричалкою змагалися на драгу, я б зрозумів. А так - більшість долбо..в на старих коритах. Бо думають, що то модно. ТО якраз до теми про рагульський тюнінг.
хлопче - на жопегу і так сверхзвукова швидкість: ще не видно, а вже чути, то про який прямоток ти говориш??? Перестань флудити, а зроби так щоб твоя машина не ричала.я например не могу ездить на машине если она не гудит у меня два прямотока и норма!!!!!
joker22
Постав собі краще титани 13 або 14 (ну і відповідно перероби підвіску).
Або бамперами займися чи ще там шо.
- AndrewK
Млін, тебе забули спитати. А цивілка в мене єpikach00 писав:Зато модер їздить без цивілки і думає що це нормально... НУ я в шоці...BOXER писав:Disjno!??? I she j moder niby... Pe4aljno... :evil:Fobos писав:Чим це вони так тебе замахали, що аж "уроди"?AndrewK писав:Замахали уроди з пердаками :mad: :evil:
Може адмінам пора переглянути список модераторів?
І знесіть тему в балачки, а то користі з неї 0,0%
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
AndrewK
Кротше кажучи ліземо в Європу, а ведемо себе як в глухій Азії - на всіх кругом нас...ти, після мене хоч потоп
"P"zdiow.. Evropa evropoy..a v USA (nibu tezh rozvunyta kraina
) a na priamo4nij banci jzdut kozhnuy 3-4 (ny za danymu poba4enogo v state CAlifornia)
Terry
we raz..todi 1/4 Californij drugsters:)) i srteetrasers
smiwno..
amerukanci ho4 i tvunyti na tyningy ta inwum ..ale daleko ne tikayt vid nas..
на жопегу і так сверхзвукова швидкість: ще не видно, а вже чути, то про який прямоток ти говориш??? Перестань флудити, а зроби так щоб твоя машина не ричала
ta haysja tiwut'' kiko togo zhuttja!
HAy sobi kyput lyduna prjamotok (prajmoto4ok) i potim zrobut dlja sebe vusnovku.. Poradutu vu zvisno mozhete..ale vin ne zaspokoetsja , kazhy vam, poku ne sprobye... :lol:
Ja os na svoj Besi stvuv prjamoto4ny banky Prosport.
Putannja zaminu glywnuka postalo y zvjazky z progorivwum starum ridnum.
Byv dovolnuj jak slon. I Vugljad vrazhay4uj i dyzhe -pru 4omy dyzhe(hto b ne govoruv) klasnuj prujemnuj zvyk vudavav..ne to wo FAST (sori no ry4yt i z fleytoy i bez fleytu jakos ne tak-moja dymka) Vse taku BMW-nuj vuhlop nabagato vidriznjaetsja vid zvu4nogo..(tak jak i y Infinity)..
Tomy byv i dosjagnytuj pruemnuj bas z vuhopnoj,,Take vrazhennja bylo wo ne 2.0 a 3.0..
I zalezut vid maystra ..hto stavuv. Meni y cjomy dopomig Ryslan..vin taku po tomy spec..
Koro4e joker22 jakwo cum goruw.. pruslyhaysja do parad "starwuh prodvinytuh djat'kiv"
..ale wob tu zaspokojvsja perekonaysja sam - kypu , postav i tiwsja.. Bydew roz4arovanuj...?? nys
na pomulkah v4atsja:))
yda4i
GL
Кротше кажучи ліземо в Європу, а ведемо себе як в глухій Азії - на всіх кругом нас...ти, після мене хоч потоп
"P"zdiow.. Evropa evropoy..a v USA (nibu tezh rozvunyta kraina
Terry
we raz..todi 1/4 Californij drugsters:)) i srteetrasers
smiwno..
amerukanci ho4 i tvunyti na tyningy ta inwum ..ale daleko ne tikayt vid nas..
на жопегу і так сверхзвукова швидкість: ще не видно, а вже чути, то про який прямоток ти говориш??? Перестань флудити, а зроби так щоб твоя машина не ричала
ta haysja tiwut'' kiko togo zhuttja!
HAy sobi kyput lyduna prjamotok (prajmoto4ok) i potim zrobut dlja sebe vusnovku.. Poradutu vu zvisno mozhete..ale vin ne zaspokoetsja , kazhy vam, poku ne sprobye... :lol:
Ja os na svoj Besi stvuv prjamoto4ny banky Prosport.
Putannja zaminu glywnuka postalo y zvjazky z progorivwum starum ridnum.
Byv dovolnuj jak slon. I Vugljad vrazhay4uj i dyzhe -pru 4omy dyzhe(hto b ne govoruv) klasnuj prujemnuj zvyk vudavav..ne to wo FAST (sori no ry4yt i z fleytoy i bez fleytu jakos ne tak-moja dymka) Vse taku BMW-nuj vuhlop nabagato vidriznjaetsja vid zvu4nogo..(tak jak i y Infinity)..
Tomy byv i dosjagnytuj pruemnuj bas z vuhopnoj,,Take vrazhennja bylo wo ne 2.0 a 3.0..
I zalezut vid maystra ..hto stavuv. Meni y cjomy dopomig Ryslan..vin taku po tomy spec..
Koro4e joker22 jakwo cum goruw.. pruslyhaysja do parad "starwuh prodvinytuh djat'kiv"
yda4i
GL

-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
VAVAN
Ти говориш про прямотокв штатах, а ми тут говоримо про ричалки у Львові. Про бюджет їхніх випускних трактів і "наших" думаю можна не говорити. Власне про це ми й говоримо - як робити, то вже робити нормально, але 1К зелених на нормальний вихлоп тут не кожен дасть. Чи не так???
А щодо поради на Таврію - розведи на дві сторони вихлопну - буде оригінально і замітно дуже.
Ти говориш про прямотокв штатах, а ми тут говоримо про ричалки у Львові. Про бюджет їхніх випускних трактів і "наших" думаю можна не говорити. Власне про це ми й говоримо - як робити, то вже робити нормально, але 1К зелених на нормальний вихлоп тут не кожен дасть. Чи не так???
А щодо поради на Таврію - розведи на дві сторони вихлопну - буде оригінально і замітно дуже.
- AndrewK
ЗОЧОДTerry писав:VAVAN

Просто при ціні машини в 2-5К ставити вихлоп за штуку - не зовсім логічно. А тому робиться дешевий понт - шоб ричало "по взрослому". А то шо воно абсолютно ніц не дає крім додаткової нагрузки на вуха оточуючих - новоявленим псевдо-тюнерам начхати :mad: .
Одним словом "гонщики - сині пісялки"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей