Ага. Відео у сусідню тему.pikach00 писав: Той чудік автор відео типове хамло і [цензура].
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Виконував би, якби зупинив правильно, з дотриманням законодавства, а даєць з відео розраховував "тупо на лоха". Чому?Thug писав: виконував свою роботу
По-перше - зупинив авто без будь-якої причини.
По-друге - якщо ти помітив, гайці стояли і пиняли на якомусь цивільному авто (вроді, срібляста "кіа церато"), про включені проблискові маячки взагалі мови не може йти

І юристом не потрібно бути, щоби розібратися в даній ситуації і "загрузити" рядового дайця.
п.с. в кінці відео в нього порядно руки трусилися, він вже проклинав себе що не засьок рег в машині

Thug писав: Відпустили, бо бикував.

Одні для того щоб відпустили дають гроші, одні виконують усі їхні бажання (які на 99% незаконні), а самі нормальні - "бикують" !
Якщо логіка така, то найкращий варіант відразу "бикувати", бо інакше прийдеться відкривати багажник, капот, дихати на ніс

- Just be
Speedo, Morozov, +1
Стук у двері
- Хто там ?
- Відкривайте ! Бандити !
- не відкрию ! я боюсь ! а раптом ви міліціонери, просто переодіті !
- Хто там ?
- Відкривайте ! Бандити !
- не відкрию ! я боюсь ! а раптом ви міліціонери, просто переодіті !
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
мене вчора тоже зупинили тупо просто так, якраз з гаражів на Курмановича виїжджав, фари були включені, прищепнутий, навіть швидкість набрати невстиг, і саме головне що 10хв назад мимо них повільно проїхав по дорозі в гараж )) дав доки. замість провірки і щасливої дороги почув дихни ))) ну вже спорити нехтів, дихнув в руль мимо нього ))).. той каже давай ше раз і може вийди з машини.. мене то шось вкурвило, кажу небуду прибор давай якийсь чи шо ну і нашо виходити.. на тому получив доки але щасливої дороги так і не почув.. взагалі обнагліли.. ні не представилися, ні причину зупинки не пояснили.. сказав "багато причин" ))))
vovka,
Це томущо ти не бикував і не хамив !
Це томущо ти не бикував і не хамив !

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Morozov,

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- AnGeL
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
і я нарешті відпишусь в цій темі
отож їхав я в Житомир, і ото по М06 на ділянці від Рівного до Житомира, більшість населених пунктів на блакитному фоні, і лише кілька, буквально 3-4 на білому... ну от їду я, стабільно 120, і бачу що перед мною машина доволі різко пригальмувала, я то собі подумав що мабуть повертати буде, а то виявилось що в'їхав в населений пункт на білому фоні, а знаку я не побачив, бо їхав в лівому ряду, а в правому їхала фура. І тут я побачив гайців, різко почав гальмувати, але було пізно, один з них вже біг на дорогу і махав паличкою. Провіривши документи, попросив пройти до патрульної машини. там мені показали фото на візирі, де чітко видно моє авто і швидкість в 113 км/год. Ну я пояснив, що так і так, їду вперше, дороги не знаю, знаку не побачив, бо більшість знаків на блакитному фоні, що перший штраф, визнаю що порушив, і т.д., ну і вони кажуть, що це перевищення більш ніж на 50 км, і штраф 510 грн, але я типу нормальний хлопець, і вони виписали на 255 грн, і записали 94 км/год. ну я їм подякував, вони побажали щасливої дороги, і сказали щоб більше не порушував 

Хондоводи настільки сурові....
AnGeL, всьо не правильно зробив!
Треба було запропонувати хабар - 15 гривень. Якщо не погодяться - перевірити жетони, посвідчення, табельну зброю і чи надійна фіксація погонів, тоді запитати, чи вони мають право там стояти, потім запитати, чому знаки такі фігові, що їх не видно, потім попросити макумєнти на візир, тоді подзвонити в службу довіри, тоді подзвонити 12 друзям Оушена, тоді отримати протокол на 510 грн і написати "мєнти - казли, розвели!"

Єслі шо, я за те, що якщо порушив - плати. Власне розмір штрафу асабіста мені менш важливий, мене більше напрягає процес оплати і доставка квитанції в ДАІ. Так що я все одно відчуваю себе покараним
Хоча, звісно, 200-300 грн зайвими не бувають. А як свідчить досвід, якщо не залупатися, то протокол напишуть на мінімальну суму, а можуть і статтю пом'якше вибрати.
Треба було запропонувати хабар - 15 гривень. Якщо не погодяться - перевірити жетони, посвідчення, табельну зброю і чи надійна фіксація погонів, тоді запитати, чи вони мають право там стояти, потім запитати, чому знаки такі фігові, що їх не видно, потім попросити макумєнти на візир, тоді подзвонити в службу довіри, тоді подзвонити 12 друзям Оушена, тоді отримати протокол на 510 грн і написати "мєнти - казли, розвели!"

Єслі шо, я за те, що якщо порушив - плати. Власне розмір штрафу асабіста мені менш важливий, мене більше напрягає процес оплати і доставка квитанції в ДАІ. Так що я все одно відчуваю себе покараним

Хоча, звісно, 200-300 грн зайвими не бувають. А як свідчить досвід, якщо не залупатися, то протокол напишуть на мінімальну суму, а можуть і статтю пом'якше вибрати.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Thug писав: А як свідчить досвід, якщо не залупатися, то протокол напишуть на мінімальну суму, а можуть і статтю пом'якше вибрати.
Що означає, що вони що хочуть - те роблять, за що хочуть - за те штрафують, на яку суму хочуть - на таку виписують і взагалі, що хочуть - те й роблять, причому в 99% випадків безкарно.
Якщо я не порушував - не плачу і мені абсолютно до лампочки, який в нього настрій, погони і тд... Якщо порушив - ніколи не вийокуюсь і не починаю "тьорки", відразу погоджуюсь з тим, що я порушив.
PS: більше 50 грн. "штрафу" ніколи не вручав (на будь які наступні коментарі про "ай-яй-яй, ніхароший ти чілавєк, не можна на лапу" - не руагуватиму, кожен як хоче - так і дроче поступає), навіть при перевищенні на понад 100 км (між Житомиром і Рівним, не помітив знаку, летів понад 160 при 60 дозволених).
І діло не в тому, що дешевше, а тому, що не треба бігати з квитанціями, доказувати, що ти не олень, а потім не треба сваритись із системою "Рубіж" і не треба віддавати авто на штраф стоянку, бо якись мудак забув відмітити, що штраф проплачений...
- Formula1
- Контактна інформація:
И эти люди запрещают мне ковыряться в носу (с)cat-yellow писав: не помітив знаку, летів понад 160 при 60 дозволених

Пацани мовчіть про мотоциклістів

- AnGeL
а знаєте шо я ще вам скажу... спочатку я зпропонував типу "домовитись", але вони відмовились, ну то думаю нехай вже так...
і взагалі боротьбу з корупцією треба починати з себе... після того я сам собі сказав, шо більше пропонувати "домовитись" не буду, порушив і впіймали - то плати за порушення, сам винен, а не пойман - не вор
і взагалі боротьбу з корупцією треба починати з себе... після того я сам собі сказав, шо більше пропонувати "домовитись" не буду, порушив і впіймали - то плати за порушення, сам винен, а не пойман - не вор

- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
я і не казав :)Formula1 писав: И эти люди запрещают мне ковыряться в носу (с)
Пацани мовчіть про мотоциклістів
- Speedo
- Контактна інформація:
доречі, на рахунок "вилок" в штрафах, то це абсолютно не є "на розсуд дайців". Повинна враховуватися платежоспроможність водія (працюючий, чи безробітний, а може багатодітний батько, а може у водія горе в сім'ї трапилось (що могло стати причиною порушення, хоч і не оправдальною, а, принаймі "пом'ягчуючою") чи проблеми якісь), нажаль, нашим гайцям то глибоко десь. Їм головне за зміну більше взяти "на карман", виконати план по протоколах і т.п. Ї ще одне, яка може бути вина, якщо фура закрила знак? Звідки ти міг знати про його існування??? Хоча, якщо вважаєш себе винним-тоді питань немає. Vovka, а за таке можна би було і піднапрягти. НАРОД-СТАВИМО ВІДЕОРЕЄСТРАТОРИ! Вони коштують від 300 грн., а на дайців впливають як свячена вода на нечисту силу!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну і правильно ) я так теж роблю. останній штраф на 255 грн заплатив 1.5 роки назад - не сказав би що збіднів сильно. після того пару раз пиняли але до штрафів не доходило, до хабарів тим більше. треба просто трошки вивчити свої права і не вестися на всякі розводи. ну і не порушувати. то ж не складно їхати 80 в населеному пункті. на крайняк купи собі антирадар - він то всьо ловить ))) з ним спокійніше.AnGeL писав: і взагалі боротьбу з корупцією треба починати з себе... після того я сам собі сказав, шо більше пропонувати "домовитись" не буду, порушив і впіймали - то плати за порушення, сам винен, а не пойман - не вор
- AnGeL
Speedo, ну не треба бути таким категоричним!!! от мені попались нормальні, і зменшили штраф після того як я сказав що ніде не працюю, і що я студент, отже вони типу

ну і відмовились від хабаря, це теж плюс їм! всі б такі були....Speedo писав: Повинна враховуватися платежоспроможність водія
то мої проблеми, там всюди стоять знаки про обмеження швидкості, але коли я на них звернув увагу, і до мене дійшло що я в населеному пункті, і почав гальмувати, то було вже пізно... та й хто докаже що там була дійсно фура. мабуть тільки відеореєстратор. треба буде на Миколая заказати собіSpeedo писав: ще одне, яка може бути вина, якщо фура закрила знак? Звідки ти міг знати про його існування???

- Контактна інформація:
давно пора, я ж кажу в нашій державі з ним спокійніше. І з дайцями виручає, та й недай Бог щось станеться на дорозі - маєш жилізний доказ. Ну, але, знову ж таки, якщо порушуєш, то "сратор" вже буде "грати проти тебе"AnGeL писав: треба буде на Миколая заказати собі

AnGeL ну я ж кажу:
я ж не їхав з тобою - про всі нюанси не в курсі...Speedo писав: якщо вважаєш себе винним-тоді питань немає

А хто такий даєць, що він тобі на дорозі виступає і прокурором і суддею і адвокатом??? Якщо не знаєш, то я тобі скажу, це переважно патрульні інспектори (рядові, сержанти чи т.п.) які мають 9 класів освіти, переважно, сільської школи і закінчену міліцейську (?) бурсу, "запхані", переважно батьками за хабар в ДАЙ. Переважно, такий "бикувато-нарваний" контингент (не всі, звичайно, але процентів 80 "молодшого складу", такі собі "екс-гопнікі") І, з якою статі, ми, люди, переважно з вищою освітою, наскільки я розумію, піддаватися на всякі їхні розводи, принижуватися, просити, плакати, сунути хабарі тому "бидлу, яке прагне самовиразитися".Thug писав: Хоча, звісно, 200-300 грн зайвими не бувають. А як свідчить досвід, якщо не залупатися, то протокол напишуть на мінімальну суму, а можуть і статтю пом'якше вибрати.
Це все, що ти пишеш, то дуже добре, але не стосується нашої держави. Можливо у Європі чи США, Поліцейський, він дійсно тобі друг і помічник. Він допоможе на дорозі, якщо щшось станеться, підкаже, порадить. Він любить свою роботу, переживає за безпеку руху, дійсно бореться зі злочиністю, а не тратить час, щоб "розводити" добропорядних громадян і водіїв

- topper
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
AnGeL, колись і мене хотіли розвести але на перевищення швидкості. Все би було добре, якби спинили ту іномарку шо перед мною була, а спинили мене...От і почалось типу ти хороший парєнь по-мінімуму тобі напишемо, а я кажу мені [цензура] я буду оскаржувати ітд.. Виграв суд, 255 грн. лишились в моїй кишені, а їм - великий кукіш!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Speedo
- Контактна інформація:
topper +1
тільки так з ними!
Що то в нас вже якась поліцейська держава? Можуть зупинити і зробити з тобою, що хочуть. Козли, бляха, замість того щоби справжніх злочинців ловити. Смертність на дорогах тільки росте з кожним роком, а вони по кущах хваються з радарами і розводами займаються
Тільки так з ними! Ще й скаргу написати!
Щоб їм наганяй добрячий від начальства отримати
Маю роздруківки скарг клопотань, "озброївся" реєстратором, хай тільки попробують тепер "розводити".
тільки так з ними!

[цензура], одолженія роблять м***киtopper писав: От і почалось типу ти хороший парєнь по-мінімуму тобі напишемо, а я кажу мені [цензура] я буду оскаржувати ітд..

Що то в нас вже якась поліцейська держава? Можуть зупинити і зробити з тобою, що хочуть. Козли, бляха, замість того щоби справжніх злочинців ловити. Смертність на дорогах тільки росте з кожним роком, а вони по кущах хваються з радарами і розводами займаються

Тільки так з ними! Ще й скаргу написати!
Щоб їм наганяй добрячий від начальства отримати

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей