Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
topper, 12.10.
Але то стаціонарний пункт ДАІ, тому тут хз. Вони ж можуть наприклад стоп вліпити на дорозі....
Але то стаціонарний пункт ДАІ, тому тут хз. Вони ж можуть наприклад стоп вліпити на дорозі....
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
по нових поправках можуть ставити знак, але
1) наявність знаку не є причиною зупинки, а от перевищення швидкісного режиму - є порушенням пдр і є причиною. Тобто вони повинні мати законні докази і т.д. і т.п. читай всю тему не раз розжовували
2) сам пункт 12,9 сформульований по тупарилому - можна на ньому "вирулити"
1) наявність знаку не є причиною зупинки, а от перевищення швидкісного режиму - є порушенням пдр і є причиною. Тобто вони повинні мати законні докази і т.д. і т.п. читай всю тему не раз розжовували
2) сам пункт 12,9 сформульований по тупарилому - можна на ньому "вирулити"
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
-
- Номер:7777
приклад розмови з ДАЇ
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
- Just be
В того чувака дофіга відео прікольних відео, дрючить він їх нормально :)
- Thug
Він хамло розпальцьованеJust be писав:В того чувака дофіга відео прікольних відео, дрючить він їх нормально :)

після того сам же запостив відео, де він дзвонить на телефон довіри і йому підтверджують, що дійсно проводиться опреація з розшуку

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
хамло-не-хамло, а свої права знає. І права даїшників, а гайці таких боятьсяThug писав: Він хамло розпальцьоване

Я ото раніше також думав з ними культурно, не вийожувався, "на рога" не ставав, кажуть відкрити капот - то відкривав, так вони борзіють, розводять. Нє-не, правильно мужик поступив, ну можна було трохи культурніше, правда, але вцілому добре!
З собаками по-людськи не виходить! Доречі, він ще не сказав про те, що вони зупиняли з "цивільної" машини

- Just be
В чому його "розпальцьованість", в тому що він знанням законів дрючить тих ідіотів ? Особисто я б йому пиво поставив, хочаб за то що людям допомагає.Thug писав: Він хамло розпальцьоване
Навіть якщо така операція була, то що з того ?Thug писав: після того сам же запостив відео, де він дзвонить на телефон довіри і йому підтверджують, що дійсно проводиться опреація з розшуку

Speedo, +1
- Thug
Just be, а те, що зупиняти і перевіряти доки вони мають право.
В будь-якому разі, всі ці панти з тиканням і хамство - котяча ригачка.
Як же я обходжуся без того хамства мєнтам? І при тому на бабло на рівному місці ще не вдалося розвести жодному.
В будь-якому разі, всі ці панти з тиканням і хамство - котяча ригачка.
Як же я обходжуся без того хамства мєнтам? І при тому на бабло на рівному місці ще не вдалося розвести жодному.
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Дійсно, в цьому відео трохи ріже вуха оте "тикання", не треба опускатися до рівня даішників.... А взагалі це його перше відео з таким стилем спілкування, всі інші достить нормальні і повчальні, можна йому на перший раз пробачити)))
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Just be
Thug, ну то чого вони його відпустили ?, напевно там не все так просто.
Навряд чи є якийсь закон, який забороняє йому звертатись до них на "ти", а от вони як особи при виконанні зобов"язані на "ви" звертатись. З хамством він чуть перегинає, але це всі закони етики забуваються коли тебе починають розводити і розказувати казочки.
Навряд чи є якийсь закон, який забороняє йому звертатись до них на "ти", а от вони як особи при виконанні зобов"язані на "ви" звертатись. З хамством він чуть перегинає, але це всі закони етики забуваються коли тебе починають розводити і розказувати казочки.
маю підозру що ти не настільки знаєш законодавчу базу, щоб дозволити собі з ними так говорити.Thug писав: Як же я обходжуся без того хамства мєнтам? І при тому на бабло на рівному місці ще не вдалося розвести жодному.
- Thug
Just be, закону, котрий зобов'язує поступатися місцем літнім людям і жінкам в громадському транспорті теж немає.
Але є культура поведінки.
Його не розводили, а просили показати доки. А він випендрюється.

Але є культура поведінки.
Його не розводили, а просили показати доки. А він випендрюється.
окJust be писав: маю підозру що ти не настільки знаєш законодавчу базу, щоб дозволити собі з ними так говорити.

- Speedo
- Контактна інформація:
правда тут одне, що даєць без причини в нас по закону не має права зупинити. А ці всі "орієнтіровки", то є для внутрішнього користування і не можуть служити причиною для зупинки. Водії послуговується тільки законами України (ПДР, КУ, ЦК) а не якимись внутрішніми директивами ДАІ. 

- Thug
Speedo, коли у тебе, не дай Боже, вкрадуть машину - почнеш думати інакше. Бо фіг інакше визначиш - ланосів повно
Чесслово, українці розбалувані законодавством. Я б подивився, якби хтось такі панти ганяв перед поліцією десь на заході
Чесслово, українці розбалувані законодавством. Я б подивився, якби хтось такі панти ганяв перед поліцією десь на заході

- Thug
Speedo, ващєта, якщо у них якісь операції, відпрацювання - це причина зупинки. Легальна.
- Just be
повторю ще раз : тоді чого вони будучи "правими", його відпустили без перевірки ? А може він якийсь "злочинець" якого розшукують і через свою халатність вони його відпустили ?Thug писав: Його не розводили, а просили показати доки. А він випендрюється.
- Speedo
- Контактна інформація:
Thug на Заході я був і Європів об"їздив свого часу, в т.ч. і за кермом. І скажу тобі 100пудово, що там без порушення правил ніхто тебе НІКОЛИ не зупинить 
А судячи з твоєї логіки, то всі "ланоси" треба зупиняти без причини, шманати, звіряти №№кузовів і т.п., бо їх у нас дофіга і крадуть їх немало, чи як?

А судячи з твоєї логіки, то всі "ланоси" треба зупиняти без причини, шманати, звіряти №№кузовів і т.п., бо їх у нас дофіга і крадуть їх немало, чи як?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Той чудік автор відео типове хамло і [цензура].
- Thug
Судячи з моєї логіки, не треба хамити. Мєнт, в даному випадку, виконував свою роботуSpeedo писав:А судячи з твоєї логіки, то всі "ланоси" треба зупиняти без причини, шманати, звіряти №№кузовів і т.п., бо їх у нас дофіга і крадуть їх немало, чи як?
Відпустили, бо бикував. Був би злочинцем - спалився б. Нервова поведінка була б, а не вальяжна. Мєнти психологи ще ті.Just be писав: повторю ще раз : тоді чого вони будучи "правими", його відпустили без перевірки ? А може він якийсь "злочинець" якого розшукують і через свою халатність вони його відпустили ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість