оке!Vusiko писав: Міхалич, потішся і за мене, бо в мене депресняк
А ну депресняк, [цензура], руки прочь від Vusiko!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оке!Vusiko писав: Міхалич, потішся і за мене, бо в мене депресняк
сьогодні-завтра обов"язково будутьFobos писав: ну давай фотки салону!
так, все чудово!BOXER писав: cat-yellow, став гуд?
агаcat-yellow писав: А висока посадка водія - це ппц яка круть!
шо за пункт?cat-yellow писав: згідно пункту 12.10
Інформація по цій ссилці вже не актуальна - тоді, коли вона створювалась (травень 2012), дійсно була умова тільки про дорожні роботи. В кінці липня пункт 12.10 змінили, розширивши перелік випадків, коли можна встановлювати додаткові обмеження швидкості. Так що тепер вони цілком законно можуть обмежувати швидкість руху мимо постів ДАІ до 50 км/год. Єдина відмазка - треба дивитись, чи ці знаки обмеження швидкості встановлені згідно з ДСТУ і ПДР (разом зі знаком обмеження швидкості має бути попереджувальний знак про характер небезпеки). І юристи зараз напружено сперечаються - чи цей попереджувальний знак має бути біля кожного обмежуючого (90/70/50), чи тільки біля самого першого по напрямку руху (як і є зараз на постах ДАІ)...cat-yellow писав: Загалом: знак обмеження має стояти в парі зі знаком причини обмеження...Тернопільська лінія довіри взагалі поморозилась, київська на прохання нагадати пункт - нагадала... Гай то всьо чув і відразу попустивсяhttp://auto.bigmir.net/practice/rules/1520048-Kak-bystro-mozhno-ehat--mimo-posta-GAI
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей