Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну е30 така крута шо тут ні одної теми без неї не пройдеBOXER писав: за ті гроші краще взяти Е30![]()
Шо там рівняти?BOXER писав: я розумію якби рівняли Астру і Гольф
дісйно, різниця в ціні 1к. у.о. і все :)axel писав: Шо там рівняти?
від Е-класу там хіба що розмір автомобіляluav писав: з омегою(D-E клас)
Stuff писав:від Е-класу там хіба що розмір автомобіляluav писав: з омегою(D-E клас)
+якщо Гольф проблемний і з автоматом то можна мінятись, але в кента є Г4 на рекаро 2,0 16 кл. 3ьох дв 2001 року, то, порівнюючи з омега В(не думаю що С далеко втікла), яка не рулиться, не їде і ще багато не, то я б не міняв, хоча, в 40+ років може пріоритети інакші
Подивись на вік топікастера і питання відпадутьluav писав: Про 40+ років ви написали повну маячню
На даному єтапі розглядаю великі машини (хоча мені і цицика хватає), але Омеги в тому списку нема, а чому? а тому, щоluav писав: Просте зустрічне питання:у вас сім"я є?В мене вона є(а мені 33,що не дорівнює навіть далеко 40+).Двоє дітей,яких особисто мені приємніше возити на машині з 5 дверима,великим багажником
luav писав: Кожному своє
шось ти заганяєшся. гольфа 4 з 2.0 16 клапанів ніколи не випускалось. всі шо 2 літрові то 8 клапанів на 115к.с.(такий як в мене). 2.0 16 клапанів був на VW Golf III GTI 16V.Stuff писав: але в кента є Г4 на рекаро 2,0 16 кл.
я не заганяюсь, ніколи!RULES писав: шось ти заганяєшся
Я теж свого часу міг сісти на ВАГ або японця.Але чомусь не зробив цього.Якби вибір стояв знову,то так само не взяв би фолькс або япошку,бо кожному своєStuff писав:luav,
На даному єтапі розглядаю великі машини (хоча мені і цицика хватає), але Омеги в тому списку нема, а чому? а тому, щоluav писав: Кожному своє
а ну-ну. перечисли но. Що там твоя омега таке має, що гольф не може мати?luav писав: і купою опцій,які гольфу тільки снились
а до чого моє бмв, тим більше не поняв*Lesyk* писав: те що ти мав вбите БМВ
топікастер рівняє класи а не я мені пофіг я рівняю машини, вроді так же?*Lesyk* писав: для чого ти рівняєш різні класи
Те, що мені підійшло я вже маю, і тобі раджу*Lesyk* писав: тобі і 9-ка би підійшла тонована
BOXER писав: дісйно, різниця в ціні 1к. у.о. і все
BOXER писав: ти ше забув Е30 виставити сюда
BOXER писав: вважаю шо за ті гроші краще взяти Е30
*Lesyk* писав: те що ти мав вбите БМВ, то нічого не означає,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей