Саня, Деня задайте собі питання : що ? кому ? І саме головне навіщо Ви комусь щось доказуєте

п.с. То ми між собою можем про щось поспорити, а не з тими хто цьго не пробував :)
Пп.с. Доречф не так багато сидить на західному мото форумі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я навіть не захожу тудаFormula1 писав: Пп.с. Доречф не так багато сидить на західному мото форумі я особисто ні .
це всі знають. І на мотик сідають на свій страхRULES писав: мотоциклісти просто мусять розуміти, що коли вони їдуть між рядами вони це роблять на свій страх і ризик.
Тут я з тобою не погоджуюсь. Навпаки, розвинутий. Суть інстинкту самозбереження полягає в тому, що людина підсвідомо наперед оцінює свої можливості.LEgEnDA писав: І ще одне - якщо людина сіла на мот - в неї вже інстинкт самозбереження не настільки розвинутий![]()
тобто і цеbadi.stryj писав: наперед оцінює свої можливості
і решта втирань з обдиранням фарби по побках й виламувань зеркал все свідомо ...RULES писав: стає справа від мого переднього крила. зелене, а той скутерист прямо перед мною повертає наліво на любінську
мав на увазі що людина більш схильна до ризику, ніж сидіти дома в неті на форумі і пписати наскільки це жахливо і страшно;)badi.stryj писав: Тут я з тобою не погоджуюсь. Навпаки, розвинутий. Суть інстинкту самозбереження полягає в тому, що людина підсвідомо наперед оцінює свої можливості.
Тепер зрозумів, що ти хотів сказати.LEgEnDA писав: мав на увазі що людина більш схильна до ризику, ніж сидіти дома в неті на форумі і пписати наскільки це жахливо і страшно;)
badi.stryj писав: MAECTP0, не треба порівнювати обезбашених малолєток-скутеристів з нормальними байкерами на 600-1200 кубових мотах. Якщо маєш знайомих, або знайомих чи друзів знайомих байкерів![]()
, прокатайся ззаду, тоді зрозумієш
MAECTP0 писав: особисто проти мотів й нормальних мотоциклістів нічого немаю. Мав би де тримати то вже купив би скутера на 2-х й сам їздив.
НАНО-технологіїБогдан писав: чому то чудо таке дороге
люди кажуть шо китайці як на перший мот не погані ....Mad писав: Які є конкуренти в Yamaha ubr 125 як першого мотика, щоб катитись по асфальту і трохи по сільських дорогах?
з хонд є CBF125 але кажись вона дорожча, а так ybr ідеальний варіант для навчання і юзання по місту(на відміну від скутерів колеса не провалюються повністю в серьозних ямах)Mad писав:Які є конкуренти в Yamaha ybr 125 як першого мотика, щоб катитись по асфальту і трохи по сільських дорогах?
тут спорне питання .... запчастини є ... як не у львові, то в одесі точно є ....Mad писав: На китайців, я так розумію, немає запчастин..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей