та ну, кажуть - проблемні вони. Одну ходову зробити дофіга потягне.SBU_Lviv писав: Т4

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ну, кажуть - проблемні вони. Одну ходову зробити дофіга потягне.SBU_Lviv писав: Т4
воно то може і краще брати старший з 1.9, але то вже не то пальто.. як не крути машина буде до 2007 року.. А після 2007 вже з насос-форсунками. А взагалі як кажуть треба дивитися конкретну машину.Speedo писав:Хто підкаже на рахунок "Рено ТрафІк"?
От знайомий має на насос-форсунках, то має проблеми, бо одна "лиє" і розхід там що ну його в баню![]()
Радив, якщо брати, то старої дизель-системи. З ТНВД, може хто підкаже яка це комплектація?
Може хто стикався з цим "траффіками/віваро/прімастарами"???
Kritik писав: Multivan 2.0 TDI 140 к.с. , за 70+/- тик у.е
возити делегації по маршрутах аеропорт-офіс-пянкаmister_X писав:Kritik писав: Multivan 2.0 TDI 140 к.с. , за 70+/- тик у.едля роботи?
що ж він буде робити
тада)RULES писав:возити делегації по маршрутах аеропорт-офіс-пянкаmister_X писав:Kritik писав: Multivan 2.0 TDI 140 к.с. , за 70+/- тик у.едля роботи?
що ж він буде робити
FanateG писав: як не крути машина буде до 2007 року.
Ну це треба ще попасти на таку машину.NCRPI писав:FanateG писав: як не крути машина буде до 2007 року.
не буде, в мене авто цього року, але двигун ще 1.9.
Певний час їх випускали з такими моторами, але вже в новій "мордяшці"
бо такі авто беруть тільки в таких цілях. в самого на роботі є T5 але просто пасажир, використовується в таких ж цілях. пробіг за 4 роки 12000км.Kritik писав:тада)RULES писав:возити делегації по маршрутах аеропорт-офіс-пянкаmister_X писав:Kritik писав: Multivan 2.0 TDI 140 к.с. , за 70+/- тик у.едля роботи?
що ж він буде робити
а ти звідки знаєш?)))
Є інтерес до такої машинки?FanateG писав: Ну це треба ще попасти на таку машину.
Тракторний надійний двигун. А так то да, дивитись конкретний екземпляр.fax писав:Хто що може підсказати(порадити/відрадити)) по Renault Master 2.8 tdi 1999-2003 років!?
ну да лучше машини ніж грузовий Бус перероблений на пасажира не існує... одні буси кругомgla писав: Зараз їзджу на кіа, але знаю, що моя наступна машинка буде Т5 або Віто
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей