Про те що збільшуєть жорсткість та керованість і так зрозуміло, а може хтось більше розказати про інші, приховані плюси ШЗ якщо такі є. Буду вдячний!
фото

А також питання: Де у Львові можна купити такі ШЗ??? (потрібні не для підвіски)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а я якраз хотів запитати, як воно без всяких пильників і змазок працювати має...Denja писав: За ШС потрібно дивитися, змазувати і тд. Інакше почне скрипіти і люфтити.
от тут ( http://drift.com.ua/forums/index.php?showtopic=19451 ) було подібне питання по догляду за ШЗ і ось одна з відповідей:Denja писав: Галпідшипник, ціна біля 40 грн. Але я довго просив шоб мені 1 штуку замовили. За ШС потрібно дивитися, змазувати і тд. Інакше почне скрипіти і люфтити.
Не ображаюся, критику сприймаю позитивно! :)Denja писав: Ти неображайся, але ти абсолютно нерозумієш принцип роботи підвіски. Покури відповідну літературу, тут викладали багато ссилок на книги відповідні. Особливо тобі потрібна настройка спорт підвіски і тому подібне...
от і я так))AnGeL писав: Roma_D, якщо щось найдеш, то всеодно кинь сюди ссилку, багатьом буде цікаво, зокрема мені люблю шось таке читати для загального розвитку
я тут пару разів на форумі давав ссилку на одну книжку англійську. рівень в принципі не дуже серйозний, але для нуба в сам раз.Roma_D писав: ...доречі якраз дума над тим щоб скачати якусь літературу по підвісці а на роботі друкануть. Читати в ел варіанті харить!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей