Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Білорусія
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Треба зганяти. А бабло де міняти? Які є нюанси?
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Білорусія
Vusiko, за доляри заправитися можна. 6,8 грн за літру А95 палучаєцца.
Хочеш миру - готуй Parabellum
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
CAT, зайчиків трохи наміняв? 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
я думаю, можна буде "домовитися" як і в нас, важче, але можнаCAT писав: і кожен раз тре буде платити штраф?

A8 писав: всі ми люди і ....
Востаннє редагувалось Нед, 19 серпня 2012, 19:24 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
В ТЦ Корона вроді єдиний вечірній обмін валют. Всюди решта до 17-18. Паспорта при обміні не треба. 2 моїм знайомим бакси вернули, бо слабо світились.Vusiko писав:Треба зганяти. А бабло де міняти? Які є нюанси?
TOTAL_55, CAT їздив в Білорусію 5 років тому. Я підняв тему, щоб вся інфа була разом про дану країну.
- motor87
- Ім'я:Ostap
Допишу свої враження про подорож в братську Білорусію. 28/07/12-01/08/12
Їздили з дружиною вдвох. Зробив 2000 км за маршрутом Львів-Луцьк-Ковель-Брест-Несвіж-Пуща-Мінськ і назад.
На кордоні наш прикордонник трохи [цензура] мозок за довіреність (хотів напевно на каву), я б не здивувався якби білоруси не пустили, а тут в Україні їздиш а на кордоні зась.
Білоруський кордон по червоному коридору, 30-40 хв., без нюансів. Настрій був чудовий поки не почали пропадати гальма
. Спека 40 і рідина Рось не сумісні. Але повертатись я не думав, так потрихи поїхав до Бреста. На ночівлю стали палаткою в лісі, про напряг з готелями я дізнався ще раніше. Зранку встали погода пісня, гальма попустило
Сніданок на природі і вирушили в фортецю.
Масштаби вражають, пів дня там ходили аж втомились, то якраз був день міста, споглядали пробіг ретро-автомобілів, дуже цікаво. Під вечір купались на міському пляжі (чи Буг чи Муховець) чистенький пляж, ханурики не шаряться, рятувальники як на маямі) приємно.
На ніч вирушили в Біловежську Пущу, там і ночували неподалік, вночі чули завивання лосів, було стрьомно)))
Наступного дня велосипедна прогулянка по заповіднику, намотали там десь 20 км, природа, звірі, не погано.
Далі вирушили до самих знаменитих замків в Несвіжі і Мірі. Я не очікував побачити такої краси, реставрація повна, просто все відновлено до автентичного вигляду, це щось! Вхідний квиток 50 грн. на наші, але воно того варте. Причому обидва замки були зруйновані у війну майже повністю. І обидва були побудовані одним середньовічним олігархом)
Далі дорога на столицю. Основна траса М 1, де можна їхати 120 платна, загалом вийшло 100 грн. в два кінці, є альтернативна дорога безкоштовна, але там населені пункти. Це вже потім я викупив що ці пункти збору за проїзд можна обминати, зїзджаючи за 20 км на іншу дорогу, але треба знати де саме вони знаходяться)
Дорога, нема що сказати, і не просто покриття, розвинута інфраструктура, повноцінні кемпінги з водою і туалетом, стоянки, зїзди в ліс асфальтовані. Заправки приблизно через 30 - 40 км, але там продають пальне а не мочу як в нас.
Доречі ціна пропану 4-4.2 грн. це для мене було щастя, сотня вартувала мені 35 грн. по трасі!
Приїхали в Мінськ, я спочатку трохи оторопів, 4-5 смуг в одну сторону, носяться всі як навіжені, ритм великого міста, після Львова це незвично. Місто велике, побудоване з розмахом, проспекти широкі. Погуляли годинки дві, захотіли їсти, альтернативи Маку не знайшли, і то вистояли чергу 20 хв. із закладами харчування ніби тугувато там. Ціни в супермаркеті в Мінську теж не потішили, в Бресті якось цікавіше було.
Важко було довго гулято бо спека неймовірна, побули 3-4 годинки, походили по парках, фонтанчики скрізь. Автотранспорту дуже багато, але і їздити є де, ганяють по місту 80-90, а гаїшники не сплять, стоять з фарами, доганяють))
Загалом враження позитивні, і на мійпогляд нам до них далеко. Триндять по ящику бацька-тиран, тоталітаризм. З того що я бачив люди живуть набагато краще, цивілізовано, про дороги і чистоту було сказано вище. Там ніхто навіть окурка з вікна не викидає, тому і чисто, відчувають якусь відповідальність чи що. Жигулі і шроти там практично не їздять, іномарки, причому дуже багато мінівенів і універсалів.
Фото додам ввечері, бо не маю з собою.
Для тих хто планує таку поїздку на 2 дні і більше раджу брати з собою палатку і запас їжі, оскільки готелі не дешеві а продукти трохи дорожчі ніж у нас.
Їздили з дружиною вдвох. Зробив 2000 км за маршрутом Львів-Луцьк-Ковель-Брест-Несвіж-Пуща-Мінськ і назад.
На кордоні наш прикордонник трохи [цензура] мозок за довіреність (хотів напевно на каву), я б не здивувався якби білоруси не пустили, а тут в Україні їздиш а на кордоні зась.
Білоруський кордон по червоному коридору, 30-40 хв., без нюансів. Настрій був чудовий поки не почали пропадати гальма

Масштаби вражають, пів дня там ходили аж втомились, то якраз був день міста, споглядали пробіг ретро-автомобілів, дуже цікаво. Під вечір купались на міському пляжі (чи Буг чи Муховець) чистенький пляж, ханурики не шаряться, рятувальники як на маямі) приємно.
На ніч вирушили в Біловежську Пущу, там і ночували неподалік, вночі чули завивання лосів, було стрьомно)))
Наступного дня велосипедна прогулянка по заповіднику, намотали там десь 20 км, природа, звірі, не погано.
Далі вирушили до самих знаменитих замків в Несвіжі і Мірі. Я не очікував побачити такої краси, реставрація повна, просто все відновлено до автентичного вигляду, це щось! Вхідний квиток 50 грн. на наші, але воно того варте. Причому обидва замки були зруйновані у війну майже повністю. І обидва були побудовані одним середньовічним олігархом)
Далі дорога на столицю. Основна траса М 1, де можна їхати 120 платна, загалом вийшло 100 грн. в два кінці, є альтернативна дорога безкоштовна, але там населені пункти. Це вже потім я викупив що ці пункти збору за проїзд можна обминати, зїзджаючи за 20 км на іншу дорогу, але треба знати де саме вони знаходяться)
Дорога, нема що сказати, і не просто покриття, розвинута інфраструктура, повноцінні кемпінги з водою і туалетом, стоянки, зїзди в ліс асфальтовані. Заправки приблизно через 30 - 40 км, але там продають пальне а не мочу як в нас.
Доречі ціна пропану 4-4.2 грн. це для мене було щастя, сотня вартувала мені 35 грн. по трасі!
Приїхали в Мінськ, я спочатку трохи оторопів, 4-5 смуг в одну сторону, носяться всі як навіжені, ритм великого міста, після Львова це незвично. Місто велике, побудоване з розмахом, проспекти широкі. Погуляли годинки дві, захотіли їсти, альтернативи Маку не знайшли, і то вистояли чергу 20 хв. із закладами харчування ніби тугувато там. Ціни в супермаркеті в Мінську теж не потішили, в Бресті якось цікавіше було.
Важко було довго гулято бо спека неймовірна, побули 3-4 годинки, походили по парках, фонтанчики скрізь. Автотранспорту дуже багато, але і їздити є де, ганяють по місту 80-90, а гаїшники не сплять, стоять з фарами, доганяють))
Загалом враження позитивні, і на мійпогляд нам до них далеко. Триндять по ящику бацька-тиран, тоталітаризм. З того що я бачив люди живуть набагато краще, цивілізовано, про дороги і чистоту було сказано вище. Там ніхто навіть окурка з вікна не викидає, тому і чисто, відчувають якусь відповідальність чи що. Жигулі і шроти там практично не їздять, іномарки, причому дуже багато мінівенів і універсалів.
Фото додам ввечері, бо не маю з собою.
Для тих хто планує таку поїздку на 2 дні і більше раджу брати з собою палатку і запас їжі, оскільки готелі не дешеві а продукти трохи дорожчі ніж у нас.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
Це декларується тимчасовий ввіз автівки!!!andriy_zab писав: Хоча декларувати нічого нема- всі декларації все одно треба заповнювати
Зараз ця процедура набагато простіша, ніж була колись...
В цьому році навіть Транспортна інспекція талон не випусувала, а тільки наявність зеленої карти перевірила.
Їм пофік! Довірок там давним-давно немає!motor87 писав: я б не здивувався якби білоруси не пустили
Ловили там на швидкість неодноразово. Є зайчики - платиш на місці під квитанцію. Вдавалося "рішити" і за валюту...
Від пьянки, на місці, відмазатись практично не можна!!!
А якщо протокол пішов в хід - то і міністр не допоможе!
ДАІшники, як і всі силовики, за місця тримаються!
В ДПС у них тільки офіцери! Минулого року мене під Кобрином "взяли" на ВИЗИР... В патрулі були майор і капітан! О як!
Є там іще нюанс - ВУ затримують до сплати штрафу.
Краще не порушувати! Але дороги такі (навіть міжрайонні), що тапка сама вниз іде. Навіть на гравійці можна спокійно 90 топити...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
в них просто немає ввізного мита на автомобілі. зроби в нас таке, всі ті нові диво-ланоси і логани пішли б в топку. народ б їздив на нормальних автоmotor87 писав: Жигулі і шроти там практично не їздять, іномарки, причому дуже багато мінівенів і універсалів.
VAG вже не той
- mikeng
- Ім'я:mikeng
motor87, зразу пригадалось як минулого року на свому олдскулі катався в пущу і Брест на травневі свята
Враження десь такі ж як і у Тебе
Жили в приватній садибі - ціна +/- як в нас в карпатах з івсіма умовами, а готелі їхні то дійсно ціни жлобські
Тільки що по замках не їздив і до мінська далекувато було
Їздив на 3 дні, встиг обшарити Пущу - теж на роверах катались - тема!!!, Брестська фортеця - величне місце, що заставляе задуматись, музей жд транспорту - дуже цікаво було пошаритись по паровозах/тепловозах - все відкрите.
Ну і день був чисто на Брест - парки, центр і тд
Генделиків там толкових згоден що нема а ті що хороші - то ціни там ахтунг!!!
Підтримую останній абзац про заг враження від країни - нам до них рости і рости!, а дороги то взагалі казка)
Враження десь такі ж як і у Тебе
Жили в приватній садибі - ціна +/- як в нас в карпатах з івсіма умовами, а готелі їхні то дійсно ціни жлобські
Тільки що по замках не їздив і до мінська далекувато було
Їздив на 3 дні, встиг обшарити Пущу - теж на роверах катались - тема!!!, Брестська фортеця - величне місце, що заставляе задуматись, музей жд транспорту - дуже цікаво було пошаритись по паровозах/тепловозах - все відкрите.
Ну і день був чисто на Брест - парки, центр і тд
Генделиків там толкових згоден що нема а ті що хороші - то ціни там ахтунг!!!
Підтримую останній абзац про заг враження від країни - нам до них рости і рости!, а дороги то взагалі казка)
- motor87
доречі так і не потрапили в той музей локомотивів, вже був закритий.
Обідали в закладі типу пузатої хати, в тій же Короні. За 80 грн. наїлися вдвох до нємагу! Шарове ві-фі і розетка додається)
Мито на авто вже є і в них, просто не таке драконське як наше.
Та шо там казати, навіть ліс причесаний. Прибирати в лісі??? Нєт не слишал...
Обідали в закладі типу пузатої хати, в тій же Короні. За 80 грн. наїлися вдвох до нємагу! Шарове ві-фі і розетка додається)
Мито на авто вже є і в них, просто не таке драконське як наше.
Та шо там казати, навіть ліс причесаний. Прибирати в лісі??? Нєт не слишал...
- mikeng
- Ім'я:mikeng
ггг, ми теж коли в той музей приъхали - то вын був закритий, пн - "санітарний день", - "как щас помню"
Я чуваку хвилин 5 розказував хто ми і звідки що дорогу далеку подолали і все життя мріяв на паровозики позиряти - короче занедорого домовились без білетів, ще й вимпел нам подарував)))
А гризли теж в "Короні", назвав то я собі пригадав)))
Я чуваку хвилин 5 розказував хто ми і звідки що дорогу далеку подолали і все життя мріяв на паровозики позиряти - короче занедорого домовились без білетів, ще й вимпел нам подарував)))
А гризли теж в "Короні", назвав то я собі пригадав)))
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Контактна інформація:
часом не зупиняйтесь поїсти в прикордонні зоні бо зразу прикордонники приїдуть з притензіями :)
- motor87
влом мені різати фотки, вони є в моєму бортовику на драйві
http://www.drive2.ru/cars/ford/sierra/sierra/motor87/
http://www.drive2.ru/cars/ford/sierra/sierra/motor87/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей