Правила форуму 1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Richard Hamond, -20% стандартно роблю знижку. :)
Найменший період 15 днів, далі 1міс., 2міс. і так до 12 міс.
Є окремо "зеленки" на Європу і окремо Росія-Молдовія-Білорусія. Повторюсь, що сезонно з 01.06 ціни на обидва типи зеленок впали!
(097) 223-88-69 або (032) 253-75-83 Віктор :)
Офіс в центрі Львова: вул. Шпитальна, 9 (2 поверх). Доставка безкоштовна!
Хочеться подякувати страховій "Брокбізнес" за відшкодування збитків, повязаних з дтп, яке в мене сталось не так давно. У звязку з тим, що мені любязно були надані такі умови, як виплата без франшизи і без урахування зносу (машина 2003р.в.) - тепер в мене нові: ричаг, стойка, рульова рейка, крило і ще куча менших запчастин. Крім того була виплата іншому учаснику дтп по цивілці і він теж залишився задоволеним.
СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БРОКБІЗНЕС» – СТРАХОВИЙ ПАРТНЕР «Goral Music Avia Bike Ukraine 2012»
З 12 по 15 липня 2012 року у місті Ужгород пройшов щорічний міжнародний фестиваль «Goral Music Avia Bike Ukraine 2012». Мироприємство відвідали понад 2 000 учасників з різних країн Європи, зокрема з Молдови, Росії, Білорусії, Угорщини, Польщі, Германії, Люксембургу, Англії та ін..
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» виступила страховим партнером заходу та забезпечила страховий захист учасникам шоу за програмою страхування медичних витрат подорожуючих по Україні. Також надала призи переможцям у різних номінаціях.
Всім привіт, я вже прилетів pavlolvov, нагадай прізвище в ПП, я скажу хав мач, памятаю що скоро закінчується страхівка :) Richard Hamond, дякую, стараюсь ще би роумінг в КС не був такий дорогий
СТРАХОВА КОМПАНІЯ «БРОКБІЗНЕС» УСПІШНО ПРОШЛА АУДИТ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ НА ВІДПОВІДНІСТЬ СТАНДАРТУ ISO 9001:2008
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» підтвердила відповідність системи управління вимогам Міжнародного стандарту Системи Менеджменту Якості ISO 9001:2008».
З 28.08 по 30.08.2012 «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» провело ресертифікаційний аудит в Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС». Метою даного аудиту було підтвердження відповідності стандартам ISO 9001:2008.
Аудит пройшов успішно. Підтвердження сертифікату відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008 свідчить про те, що Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» застосовує на практиці кращі світові технології управління та є клієнтоорієнтованою Компанією. http://bbs.ua/about/news.php?id=4104&lang=uk