Ніколи не думав про то що сяду на бус, але життя вносить свої корективи. Хонда Цівік 93.р. в хетчі аж ніяк не влаштовувала в плані сімейного авто, тому після її продажу почав шукати нову машинкО. Вимоги до авто були - великий багажнік, не старше 10років, кондюк, помірний розхід і ціни на запчастини, можливість при потребі використовувати авто для первозки ягось вантажу в комерційних цілях, а на горозонті маячить переїзд з гуртожитка в квартиру, з меблями, ремонтами і т.д. Варіанти універсалів Омег, Пассатів, 124 і т.д. відпали зразу, бо наівся я вже тим антикваріатом, а ціна на хороші екземпляри аж ніяк не радувала. Вибір був довгий і тяжкий, по концові вибирав між Кенго, потім Кадді, Партнери та Берлінго, після дізнався про Експерти, Джампі і Скудо і наче зупинився на них. Почав напрягати хорошого знайомого, який займається пригоном авто з бундесу, щоб привіз мені шось з вишеперечисленого. Після 3-х тижнів пошуків виявилось, шо ціна тачкО по моїм вимогам, буде більше суми на яку я розраховував і я вернувся до Партнерів, Берлінго і т.д. Але товарищ запропонував варіант, який я навіть не розглядав, за ціною Скудо і його клонів пригнати бус, з початку я відмовився, але потім подумав десь з тиждень і погодився, з розрахунком того що багато місця в машині не буває

Про саме авто:
Рено Мастер 2006р., 2,5 ДТі, в момент заїзду в Україну 180 тис. км, АБС, кондюк, компутор, шкіряні сідушки, ел. вікна, штатний GPS і т.д. а головне сервісна книга з усіма ТО на оф. сервісі Рено.
Про перші враження:
До того ніколи не їздив на турбо дизелях і на бусах, і був сильно вражений під час першого тест драйву

На данний момент займаюсь дорозметненням авто, тому про саме авто сказати більше не можу.
Зразу будуть питання до французьких бусоводів, оскільки я повний нуль в обслуговуванні таких машин !!!!!!!!! По сервісній книзі вже підходить час заміни ременя і роліків, заміна була 58.5 тис км назд. Порадьте де краще купляти, які фірми брати, ціні на запчастини, а головне у кого надійно і якісно міняти, бо оф. сервіс напевно дуже дорогий.