Тут вроді є власники таких машин.
Ми були вже в автосалоні Галичина-Авто, придивилися машину.
Задав питання по гарантії - сказали максимум тоніровку можна самому замутити без розбирання карт :) все решта нізя. музика, шумка, антикор, інші диски, всьо в них (ну нарахунок дисків ніби згодилися що такого самого діаметру я можу ставити любі інші). ну да ладно.. того особо ніхто не планує робити в найближчі роки.
страхову по каско відразу тулять свою гарант авто. умови ніби гуд і ціна тоже. хто що можете сказати про ту страхову ? платять в разі чогось ?
На що треба звернути особливу увагу при покупці тої машини ? (1.8 мотор, механіка)
Антикор їхній реально потрібно робити ? а то навязують як доп.. а я щось не шарю нащо в новій машині той антикор, тим більше є якась гарантія від сквозної корозії. в мене в форді ніхто того не робив і вроді ше не зігнив

захист двигуна необхідний на цій машині ?
Може якісь болячки є в тих машин які можуть бути вже відразу в новій машині ?
нашу машину мають привезти вроді з франківська. чи реально вибивати знижку якщо на одометрі буде 200 км ? неохота щоб гнали її своїм ходом. хотя можуть фішки повідключати.
що взагалі про галичину авто скажете як про сервіс ? як відносно гарантії вони виконують зобовязання ? чи може ліпше радар чи пластик ?
відгуки цікавлять від власників які брали нові машини :)
мій відгук про лачетті )))
нова машина в якій ми рішили зробити тестдрайв на стоянці завелась як якийсь трактор.. шось так люто тарабанило при заведенні )) далі все гуд.
рульове дуже чутливе. здалося неіформативним.
сідушки якісь ніякі.. ну да ладно. відать за такі гроші ліпшого небуває, і опцій нема в тому напрямку :)
магнітола відсутня!!! в машині за 16 штук відсутня магнітола.. тут то я офігів ))) в форді фієста за 13 штук присутня не просто магнітола, а з MP3.. а тут взагалі нема ))) думав таке буває тільки в ланосах і девятках. треба докупляти і ставити в них. жесть якась.
присутня докатка а не нормальна запаска. ну то незнаю чи мінус.. важить зато менше ))
по решті вроді гуд. їде досить тихо. передачі переключаються норм, зчеплення норм )), місця на задніх сідушках нормально, десь чуть чуть більше чим в мене у фієсті. багажник нормальний. кондюк є, дує навіть в бардачок, подушки безпеки 2 є, абс є, підігрів зеркал є, електросклопідйомники є, короче необхідний базовий набір ніби є.
ТО раз в 15000км. то тішить. ніби не сильно дорого. на сайті пише порядка 800-1100 грн. як воно насправді наразі неясно.
буду радий всяким відгукам.
може тут хтось працює десь на Галичині Авто, Пластику і т.п.