Харять не стільки тошнотіки, а скільки наші дорогиBohdan писав: От на трасі тошнотики які збирають за собою 10-20 машин і не вступаються на обочину реально харять.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Харять не стільки тошнотіки, а скільки наші дорогиBohdan писав: От на трасі тошнотики які збирають за собою 10-20 машин і не вступаються на обочину реально харять.
вот про то і мова - вона ж спішила і була зла через те, що той чувак мав модливість пропустити і самому дрочити далі, того не зробив і не давав себе обігнати як останній бичара.Sluva писав: Р.С. але реально їхати на октасі в 2-й ночі по зеленій 20-30км це мудацтво
Бидло на інсігнії, здохніть.pikach00 писав: Чмошніки на октавіях, здохніть Пілять одне таке чудо сьогодні гонить собі. Нагло вирулює від бордюра. На мої сигнал і претензії відмазка чотка "я включив поворот, і вже висунувся". Мудєраст [цензура]
тепер ясно, куди він від Аквапарку йде даліgribkoff777 писав:Якийсь сідор на стоянці біля ВАМу на Науковій філочки на бензу шкаляв, я йому пояснив, що ніхарашо щодня на парах їздити, а ще сказав, що про нього вже багато людей знає!:)
пітляє районами, заразаThug писав: куди він від Аквапарку йде далі
вони там так само на нас реагуютьAndrewK писав: Певно з Луцька приїхав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей