Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я думаю що вапше не настроєна :) то Андрюха під шумок для себе зробив тріпБодя писав: як наречена настроєна на навчання
Sluva писав: під шумок для себе
ета пяцьpikach00 писав: ROMlv, раді за тебе
пападробнєй... в польші часто буваю.. але не так далеко... але планую зїздити для культурно-розвиваючої програми туда...hrdrive писав: в кракові
поржалhrdrive писав: я не знаю точно де той магазин. тільки знаю шо він десь там є
та ше якби я не їздив... я сам катаюся туда і заїхати не важко... та і тим більше шо є можливість пощупати руками всьо... подивитися і оприділитись вже))))))hrdrive писав: хочеш привезу всьо шо треба
hrdrive, Боти вері гуд, але жорсткість пасувало хоча б 100, а не 80.
вона може зламатись і на другий день після купівлі, суть в тому шо сама та конструкція недосконала і якшо туда попадає пісок і так далі то починається знос.. крім того інколи можна занадто туго затягнути... кароче я б радив купляти з такою лямкою яку тягнеш на себе бо нею найкраще затягнути можна і вона найнадійніша....veresen писав: Треба буде погуглити як часто та крутілка ламається бо якщо за чезон разів 30 і буду знімати і вжягати ті черевеки, то може і не поламається.
я також починав з Хедів колись, для елементарі левела сам раз, вони мягкі.veresen писав: Дівчина купила собі Хеди з такою крутілкою.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей