Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я то працую, зранку маю знімати коробас з машини, незнаю, як управлюсь... Хіба в другій половині дня.Vusiko писав: Чуєш сміливий , ти завтра працуєш?
чо розпілікався?Vusiko писав: zelja, ти би всьо мінєв
незабудь відкрити люк щоб головою невдаритися!Vusiko писав: valera, набери мене за годину до того як звільнишся, я підскочу
машина не хоче продаватися ...Vusiko писав: Пілять, подзвонив щойно мужик, хоче завтра глянути на машину, а тут засада случілася
сплюньmister_X писав: машина не хоче продаватися ...
Apokalipsis писав:Vusiko, я тобі казав не лий тої москальської гальмівної рідини яка сталь розїдає? хтів сти зекономити!!!!
наразі грішу на задні колодки, вскритіє покажеKirik писав:якшо не хочеш мінєти головний:D то купи ремкомплект і помінєй манжети, і може буде ліпше![]()
і при чому там колодки???Vusiko писав: наразі грішу на задні колодки, вскритіє покаже
Нікуя не поможе тому гтц якщо він здех...може в тебе гальмівні циліндрики підтікають якщо в тебе ззаду барабани?Apokalipsis писав: купи рем комплект гтц
Валєрі РЕСПЕКТ! шо майстер то майстер!З власного досвіду знаю!cat-yellow писав: З домомогою мсьє Валєри якимось чудом вернули тормозульками життя. Стало набагато краще.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей