Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відпочинок в карпатах з палатками
- snik
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Olko_ua, то ти напевно попадав коли народу море)
я останній раз як був то крім наших трьох палаток нікого не було.. в перший день якраз машинка одна виїхала а ми заїхали))))
я останній раз як був то крім наших трьох палаток нікого не було.. в перший день якраз машинка одна виїхала а ми заїхали))))
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: Відпочинок в карпатах з палатками
залатиє слава ...Olko_ua писав: А якщо дійсно Карпат хочеться - тоді на Станіславщину дорога! В якесь село - де край цивілізації Дорога буде не дуже - але воно того варте!с. Осмолода - можна як в наметі біля річки, можна і в приватних садибах, можна і в ГОРИ піднятись і милуватись красою Ґорґан, і парк "Крила вітрів" є..

правильна назва - готельно-відпочинковий комплекс "Вільні вітри" . Якщо там не брати номер - по кишені не вдарить . Атракціон там класний - мотузяна лазанка , за дві години руки відвалюються, але ендорфінів купа . До Осмолоди буде шмат жахливої (перша-рідко друга внатяг) дороги , але до Ясеня - терпимо !
Старт раджу зробити від дачі Шептицького - мальовнича місцинка + джерело мінералки . Потім від Осмолоди є пристойні грунтовки в саме "серце" - Дарів , Підмонастир, Мшана , Піскава , Болотняк ... вибирай любе ! В Осмолоді є загальна схема маршрутів , запам'ятовується легко, по всіх маршрутах є маркери і вказівники (майже) . Місцин-галявинок для розбивання табору обабіч дороги - завалісь! Заодно ягід можна натоптатися вволю, грибів спробувати назбирати , ну і само-собою якусь з навколишніх вершин підкорити !
А найголовніше - трошки порухавшись можна знайти нормальну місцинку , де не буде ніяких сусідів !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Бубнище , Скелі Довбуша -- бував там часто, ба навіть в травні цього року. Як на мене там якась своєрідна "совдепія" , роки минають а змін там майже не бачу.
річка далеко від гір.Одна тільки природа класна.
Раджу попробувати в с.Бовкути .
Там був минулого року. Від того ж Болехова беде не так вже й далеко.
річка далеко від гір.Одна тільки природа класна.
Раджу попробувати в с.Бовкути .
Там був минулого року. Від того ж Болехова беде не так вже й далеко.
-
- Контактна інформація:
От про те і йде мова, автор хоче зупинитися на місці, там де людей нема але і недалеко від цивілізації. Тому тут якраз околиці Славська підходять дуже під той критерій.Olko_ua писав: В кожного свої Карпати, відповідно і відпочинок...
Я теж колись дуже любив як ти - просто ходити, зупинятися, нести рюкзак, підбирати їжу, провізію і т.д. А от Горгани рейс ніколи не подобалися - коли за 30 годин треба подолати 90 км з чек поінтами і технічними завданнями, але є люди які від того в завхваті і сприймають так Карпати - кожному своє і добре що є можливість вибирати.
- Olko_ua
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 3 рази
snik, я просто на аншлаги попадав, зокрема навіть минулої неділі. але то не показник, бо був там 3 рази.
Liuskywalker, Осмолода - то кінець і початок - тільки різних речей. Дякую, що поправив, точно "Вільні вітри" - туди ніяк часу нема щоб попасти. Це дієще Віктора Худяка, головного рятувальника тих країв, класний дядько! Має садибу "Арніка", де здає місця туристам, при чому часто і багато іноземцям. Тому ціна вище ніж в інших хатах, але гаманець не так кусає, як модні готелі.. Все по домашньому..
Demyan,
Я про горгани рейс і не писав. Я теж не прихильник такого відпочинку! Але знаю людей, які в горах хіба на таких міроприємствах бувають (не розумію їх
). Сам брав участь в Стежках героїв, перемогли, зробив для себе висновки - навряд чи ще колись піду так
Тема дістала розвитку, і можна вже відійти від параметрів заданих автором, а просто висловлювати свої враження - де можна гарно відпочити з наметом.
А далі вже кожен зможе вибрати, що більше до душі, і буде знати в кого можна уточнення навести
Liuskywalker, Осмолода - то кінець і початок - тільки різних речей. Дякую, що поправив, точно "Вільні вітри" - туди ніяк часу нема щоб попасти. Це дієще Віктора Худяка, головного рятувальника тих країв, класний дядько! Має садибу "Арніка", де здає місця туристам, при чому часто і багато іноземцям. Тому ціна вище ніж в інших хатах, але гаманець не так кусає, як модні готелі.. Все по домашньому..
Demyan,

Я про горгани рейс і не писав. Я теж не прихильник такого відпочинку! Але знаю людей, які в горах хіба на таких міроприємствах бувають (не розумію їх

Тема дістала розвитку, і можна вже відійти від параметрів заданих автором, а просто висловлювати свої враження - де можна гарно відпочити з наметом.
А далі вже кожен зможе вибрати, що більше до душі, і буде знати в кого можна уточнення навести

-
- Контактна інформація:
Мені взагалі подобаєтся маршрут по Боржавському хребту (правда вже давно не ходив так
) через Пилипець-Великий Верх-Шипіт-Воловець або в зворотньому напрямку. І десь на 5 днів (реально він за день проходиться з обідом) - так щоб под дню два відпочивати просто гуляти а потім рюкзак на плечі і знову в іншу точку, потім біля шипота пару днів полазити.

- snik
- Контактна інформація:
Olko_ua, я наприклад не прихильник сутками йти з рюкзаком на плечах.. а більше люблю приїхати кудась далеко від людей, розкласти палатку, походити по околицях, водоспад якийсь, джерела пошукати, дерев нарубати шоб дах над столиком мінімальний зклєпати
на говерлу можна вийти
але нелюблюколи людей багато ... напрягає така обстановка.. то тоді не віддих.. в карпати ж їдеться шоб наоборот самому з природою побути.. а не подивитися як наші водку убівають сутками

але нелюблюколи людей багато ... напрягає така обстановка.. то тоді не віддих.. в карпати ж їдеться шоб наоборот самому з природою побути.. а не подивитися як наші водку убівають сутками

K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Zhdan
- Контактна інформація:
Йду 19.08 в похід 6 ночей на Боржаву. Кому цікаво дзвоніть розкажу подробиці. Стартуєм з Івано-Франківська. В групі зараз є я, моя дружина, дівчина з Одеси, дівчина з Білорусі, родичка моєї дружини, інструктор. Поки що шість чоловік. Вартість 800грн. Включає в себе харчування і саме послуги інструктора. В кого немає наплічників, палаток і спальників - можна взяти на прокат.Demyan писав:Мені взагалі подобаєтся маршрут по Боржавському хребту (правда вже давно не ходив так) через Пилипець-Великий Верх-Шипіт-Воловець або в зворотньому напрямку. І десь на 5 днів (реально він за день проходиться з обідом) - так щоб под дню два відпочивати просто гуляти а потім рюкзак на плечі і знову в іншу точку, потім біля шипота пару днів полазити.
- Olko_ua
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 3 рази
100500 і ще 1000000000000000% !!!!!!!!snik писав: в карпати ж їдеться шоб наоборот самому з природою побути.. а не подивитися як наші водку убівають сутками![]()
![]()

Demyan, теж люблю ті краї! А головна особливість Боржави - чорниці! Всі гори в них! Без жартів (там висоти ідеальні для цього чагарника

snik, як не був на Боржаві - рекомендую! можна робити все як любиш: комфортний доїзд, намет можна ставити як на поляні біля вдсп. Шипіт (але можливе сусідство), так і трохи далі, і для прогулянок простори є і краса теж!!!
Zhdan, дай опис маршруту! Бо щоб з Франика стартувати - то Боржава не ключова точка мабуть (на Синевир заходите?).
Як таке пішло, хто має бажання пройтися горами - пишіть в ПП. Вартості жодної, крім витрат на транспорт/їжу.
- snik
- Контактна інформація:
був один раз колись давно... от непроти ше раз побувати... того підбиваю наразі компанію свою трохи віддихнути))Olko_ua писав: як не був на Боржаві - рекомендую!
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
не так давно ходили маршрутом Воловець-Великий Верх-Стій-Великий Верх-Шипіт на 2 дні, так витрат разом з дорогою, хавкою, газом вийшло десь 350 грн на 5-ох. [цензура] той інструктор. GPS+гарна карта+компас+трохи погуглити замінює його повністю, а за 800*5=4000грн можна фіг зна яку експедицію по Карпатах забабахатиZhdan писав:Йду 19.08 в похід 6 ночей на Боржаву. Кому цікаво дзвоніть розкажу подробиці. Стартуєм з Івано-Франківська. В групі зараз є я, моя дружина, дівчина з Одеси, дівчина з Білорусі, родичка моєї дружини, інструктор. Поки що шість чоловік. Вартість 800грн. Включає в себе харчування і саме послуги інструктора. В кого немає наплічників, палаток і спальників - можна взяти на прокат.Demyan писав:Мені взагалі подобаєтся маршрут по Боржавському хребту (правда вже давно не ходив так) через Пилипець-Великий Верх-Шипіт-Воловець або в зворотньому напрямку. І десь на 5 днів (реально він за день проходиться з обідом) - так щоб под дню два відпочивати просто гуляти а потім рюкзак на плечі і знову в іншу точку, потім біля шипота пару днів полазити.
VAG вже не той
- 4ybik
- Ім'я:Саша
- Номер:Львівський
Хлопаки ну ви мені всяке таке цікаве розповіли, що я аж гублюся в роздумах куда їхати
Я новачок і хочеться без сюрпризів, згідний з Olko_ua, розповідайте де хто відпочивав, бо це корисна інфа :) Наразі щось буду думати...

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
в мене ото мрія, якось зробити похід по всіх 2-тисячникахRULES писав: можна фіг зна яку експедицію по Карпатах забабахати
г. Петрос 2022 м.
г. Говерла 2061 м.
г. Гутин Томнатек 2016 м.
г. Бребенескул 2037 м.
г. Ребра 2001 м.
г. Піп Іван 2020 м.
Там особливо нічого складного немає (знаю людей, що за 1 день справлялися

але постійно якось не виходить, то робота, то дитина, то погода. Але, сподіваюся, колись-таки цю мрію здійснити. Можливо наступного літа

Ось опис схожого маршруту :
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php?topic=4809.0
- moomnad
???????????????????????????Speedo писав: (знаю людей, що за 1 день справлялися

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Speedo писав: (знаю людей, що за 1 день справлялися)
автор того топіка у Чорнобиль сам (!) на 4 доби ходив.Speedo писав: Ось опис схожого маршруту :
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php?topic=4809.0

Щось і я ніяк не зберуся на Говерлу. Те саме:
Хоча, після Трансфегерашу з його 2034 м на машині - Говерла з її 2061 вже не така цікава,Ж ІМХО, хіба що так, для галочки...Speedo писав: то робота, то дитина, то погода.
Хочеш миру - готуй Parabellum
-
- Ім'я:/
Та ти вже з тим гаражом....gribkoff777 писав: Хоча, після Трансфегерашу з його 2034 м на машині - Говерла з її 2061 вже не така цікава,Ж ІМХО, хіба що так, для галочки...

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
zelja, то давай, збираэмося, хулэ? 15 сєрпня пайдьот? 

Хочеш миру - готуй Parabellum
-
- Ім'я:/
канаєgribkoff777 писав:zelja, то давай, збираэмося, хулэ? 15 сєрпня пайдьот?
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
та і не тільки ... маю знайомомго, він такий-собі "альпініст-любитель", то також мені довший час хвалився, що всі двохтисячники за день здолав - траверсом по хребту. Я спочатку не вірив, думав прибріхує, але тепер бачу, що, таки реальністьgribkoff777 писав: автор того топіка у Чорнобиль сам (!) на 4 доби ходив.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей