Від 2108 ставлять ДААЗ 083, а Я кажу за Солекс 73, накрайняк можна взяти Солекс 53, він коштує 340 грн., Я про то десь писав. На базарі казали, щоб Я його купляв, він ще краше.mysha писав:то від вісімки?
Стронгер, це на агнл., а на нашій або польський СТРУМЕНІЦА, це така байда яка пришвидшує вихід вихлопних газів, коштує 110 грн.mysha писав:А не знаєш шо таке стронгер і куда його ставити?
Повна система виглядає так: ПАУК, він же спортивний випускний колектор (краще 4-2-1) і коштує 150-160$, далі стоїть гофра, щоб знімати вібрацію двигуна, коштує від 100 грн. (залежить від її довжини), далі струменіца, потім "пламегаситель", а в кінці банка. Краще ставити систему 51 мм, буде ефект, який проявиться в еластичності двигуна. Обов'язково фільтр, так як кількість поступившого повітря, відповідає кількості випушеного.
Ставлять не тільки щеплення, а відразу все взборі: корзина, диск, вижимний підшибник, міцніший маховик.mysha писав:ставити керамічне
CAT Скільки зможешь запрягти

Ти про це Японцям скажи, які їздять максимум на 2-х літрових машинахT@R@S писав:же краще вкладти в тюнінг машини з 2-3 літровим двигуном...