пікачу дає на то доброLiuskywalker писав: в третій з"їзд з кільця -по зовнішньому ряду , ІМХО , це переходить всі границі жентельменства

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пікачу дає на то доброLiuskywalker писав: в третій з"їзд з кільця -по зовнішньому ряду , ІМХО , це переходить всі границі жентельменства
деякі форумчани вже нервуються коли читають слово "пістолет"DNK писав:так незабудь написати про пістолет![]()
ну подивись реально - де він міг на внутрішній ряд з"їхати? зліва постійно машини були. хіба з самого початку, але він їхав в правому ряді (як і правила гласять :))Liuskywalker писав: в третій з"їзд з кільця -по зовнішньому ряду
Отож бо й воно!BOXER писав: ну подивись реально - де він міг на внутрішній ряд з"їхати? зліва постійно машини були. хіба з самого початку, але він їхав в правому ряді (як і правила гласять :))
AndrewK писав: Я в таких випадках питаюсь чи в чувака проблеми і чи не треба усугубити
ну то тут яке їхало таке і здибало бо по людськи субарік мав би стати в правий ряд, який він напевно "не уважає"DNK писав: зовнішній він лишив для повороту на право,я теж так роблю,звідки він міг знати шо машина яка в правому ряді стоїть їде далі аніж в 1 і 2 поворот
якраз "чисто по-людськи" то їхати правим на 360*х.з.разів.шо заїхав на прямо через внутрішнє коло (чисто по людськи)
Liuskywalker писав: Ну дико мені - зробити 240 градусний поворот по кільцю по правому ряду !
Morozov писав: Де є якесь слово про кільце, так там відразу появляється MAECTP0, ...
MAECTP0 писав: Ну, доброго ранку...
Miss Mercedes писав: Хто побаче того муділу чи знає його - дядя тобі заканало шо в мене 3 людей ше їхало в машині. В іншому випадку ти би вже був в мусарці і попав на рублі.Герой
по правді кажучи бувають і мужики з такою ж поведінкою...Miss Mercedes писав: я легенько в ліво.Дай думаю поволочися і ти тепер за мною
То не тільки в них така логіка, таких гонщегів купа їздить! Якщо ти так спішиш, моргаєш, то якого милого потім волочитися перед ним? Якщо спішиш то обганяй і газуй далі, не спішиш то їдь спокійно за ним. Всі такі учітеля шо ппцManiak716 писав: мабудь ніколи не зрозумію логіку баб - моргала, обігнала, а потім
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей