Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Взагалі планую на літо 18-ки, але то вже на наступний сезон. А от питання підвіски відкритеIgor4ik писав: Підвіска - раджу,допоможу і наглядно можу показати! товариш має суперб на ППД і мій без ППД! різниця в кліренсі помітна(проблем не створює) і на шашлик і в гори на тростян до крісла(якшо знаєш) піднімаюсь! ну але стоять 17! собі поставив пркжини від європейської машини!і довольний як слон!комфорт +5!
а краще Arial або Verdana, якщо можливо звичайноLyubomyr писав: Deep_Shadow написав:
шрифт на дисплеї Comic Sens?
ага, ніяк не доходять руки поміняти на Times New Roman
Deep_Shadow писав: а краще Arial або Verdana, якщо можливо звичайно
поставь H&R -40Lyubomyr писав: Розглядав просто європружини, занижені пружини, койловери, пневму, короче поки що хаос в цьому питанні
то просто "червона зона" починається а не відсічкаBOXER писав: шось тільки тепер звернув увагу - то бензиновий мотор? чому відсічка на 6000 об.?
Взагалі то жарт бувDeep_Shadow писав: а краще Arial або Verdana, якщо можливо звичайно
Нічого особливогоhrdrive писав: красавець!!!!!!
саме так, коли включаю спорт-режим то стрілка заходить до 6500об/хв, я перший раз чуток настрашивсяAntikvAr писав: то просто "червона зона" починається а не відсічка
так проблема в тому що не знаю що вибрати (H&R, Eibach, KW, Bilstein), бо не знаю як буде вести себе та чи інша підвіска. Якби то десь проконсультуватись що підійде.antik писав: поставь H&R -40
Зніми ППД і постав стандарт(євро) найбільш підходяща настройка під твої вимогиLyubomyr писав: Мої вимоги до підвіски: - трохи занизити- збільшити комфорт- покращити керованість на високих швидкостях- мінімум експериментівЗнаю що все поєднати не вийде.
та я то і мав на увазі...AntikvAr писав: то просто "червона зона" починається а не відсічка
ну або -30, тоді можна не чіпати стокові аморти.AntikvAr писав: Зніми ППД і постав стандарт(євро) найбільш підходяща настройка під твої вимоги
це вже койловери?andrew писав: Варіант найкращий для тебе KW. бо буде можливість регулювання як жорсткості так і висоти
ось тут повільніше, будь ласка, а то я раніше тим не цікавився, тому досвіду у виборі немає.andrew писав: Або пружини з Європейки+Koni..типу бюджет із покращенням..Або Eibach+Koni - рулитись буде супер але без зміни висоти..
Пружини Eibach,аморти KoniLyubomyr писав: Ще би вказати якого виробника аморти, а якого пружини, бо сам не розшифрую.
то з зовсім різні речі, звідки я знав що ти мав на увазіBOXER писав: AntikvAr написав: то просто "червона зона" починається а не відсічката я то і мав на увазі...
Sluva писав: Пружини Eibach,аморти Koni
тоді вже підкажіть як їх підбиратиAntikvAr писав: коні аморти, ейбах пружини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей