Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатухи - Слалом\Дріфт
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я там також катався і не тільки сам а й з інструкторомKoya писав:2 Yelik
Так, це та сама площадка. Кращого варіанту я ще ніде не бачив (доступного).
Я там катався ще коли вантажівок не було. Ось тоді був класс.
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Фури котрі там паркуються поставили умову, щоб це не було людним місцем. Оскільки вони там з товаром стоять.
Тоді коли я вперше пропонував - там і фур не було, і всі умови були.
Зараз, для того щоб зробити це все можливим - потрібно орендувати весь майданчик. Відповідно потрібна певна кількість зацікавлених осіб.
І взагалі, як альтернатива - орендувати на ніч парковку у метро.
Проте одна річ - нічні одноразові покатанки, інша річ - достатня площа для покатанок у будь-який підходящий момент.
Тоді коли я вперше пропонував - там і фур не було, і всі умови були.
Зараз, для того щоб зробити це все можливим - потрібно орендувати весь майданчик. Відповідно потрібна певна кількість зацікавлених осіб.
І взагалі, як альтернатива - орендувати на ніч парковку у метро.
Проте одна річ - нічні одноразові покатанки, інша річ - достатня площа для покатанок у будь-який підходящий момент.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я ж говорю ))) просто начнете делать слалом ,Дрифт или ппросто тусу) на улицах города(парковках ) ночью )) будут люди собираться)) больше чем на драге )) потусить , потрындеть, поглазеть и покататься)) увидите))!!!Dimon писав:а реально Антон, Игорь дело говорит, для начала надо бесу погнать, народ к этому привлечь, а то мы организуем все нормально а кто ездить будет?
можна возле арсена на парковке , Сильпо или хде там еще есть ?
А МЕТРО? там огроменная))
Думаю место не проблема было бы желание!
Нада привлечь людей ))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей