ти ж перший почав.BOXER писав: MAECTP0,яке відношення Коновальця і Київська до Окружної має?
![]()
як то односторонній рух по Єфремова перечить запропонованому мною марршруту?!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти ж перший почав.BOXER писав: MAECTP0,яке відношення Коновальця і Київська до Окружної має?
![]()
MAECTP0 писав: як то односторонній рух по Єфремова перечить запропонованому мною марршруту?!
BOXER писав: в сторону Київської.
weber писав: рухаючись від Київської
topper писав: weber, походу на перехресті той знак не діє, тому можна повертати наліво біля УКРТЕЛЕКОМУ. Там для того і є той острівець, шоб зустрічні машини раніше могли повертати!
weber писав: наліво то можна, але мені треба розворот.
Та там 100 метрівweber писав: коли їдеш по Київській, то робити об'їзд до Богуна не варіант.
weber писав: наліво то можна, але мені треба розворот.
weber писав: Хто пояснить як згідно ПДР рухаючись від Київської по Чупринки повернути на Горбачевського?
Не хоч по Єфремова - їдь по Коновальцяweber писав: все простіше, я їду від Київської по Чупринки і хочу всього-навсього повернути на Горбачевського.
там одностороннійMAECTP0 писав: їдь по Коновальця
"Рєбята, я не в курррсє"Jarevych писав: там односторонній
MAECTP0 писав:ти б виснявся зрозуміліше де саме в бік чи зад хочеш попастиweber писав: Я хочу попасти на Горбачевського, а не в протилежний бік
Переглянути більшу карту
Боксер, ну й?
так там знак рух по смугах вже після перехрестя!!!!! повертати можна на горбачевського. я там поруч живу і добре оглянув все перехрестя. чому всі думають що той знак діє до перехрестя???weber писав:MAECTP0, BOXER, ви не зрозуміли, все простіше, я їду від Київської по Чупринки і хочу всього-навсього повернути на Горбачевського.
В чому проблема, а в тому, що перед поворотом знак руху по смугах, дві прямо !!!
сенс тоді того знаку? не пускати в Укртелеком нікого чи на ліво в той апендицит?RULES писав: так там знак рух по смугах вже після перехрестя!!!!! повертати можна на горбачевського. я там поруч живу і добре оглянув все перехрестя. чому всі думають що той знак діє до перехрестя???
та мені всерівно який цого зміст, але дія знаку починається з тої точки де він знаходиться.Але його зміст щоб показати що є 2 а не одна суги для руху далі. поворот до укртелекому це вїзд на прилеглу територію а не перехрестя і тому туди можна повертатиMAECTP0 писав:сенс тоді того знаку? не пускати в Укртелеком нікого чи на ліво в той апендицит?RULES писав: так там знак рух по смугах вже після перехрестя!!!!! повертати можна на горбачевського. я там поруч живу і добре оглянув все перехрестя. чому всі думають що той знак діє до перехрестя???
RULES писав: його зміст щоб показати що є 2 а не одна суги для руху далі.
RULES, Після повороту є точно знак, але і до повороту він теж є, чи не так?RULES писав: так там знак рух по смугах вже після перехрестя!!!!! повертати можна на горбачевського. я там поруч живу і добре оглянув все перехрестя. чому всі думають що той знак діє до перехрестя???
Узаконили обмеження швидкостіКабинет Министров по инициативе ГАИ своим постановлением внес изменения в Правила дорожного движения. Соответствующее постановление №668 от 18 июля 2012 г. опубликовано на сайте Кабмина
нема там його до повороту.вже декілька раз дивився. мало того ширини там тільки на три смуги . повернувши з горбачевського направо одразу висить знак який каже що є дві смуги(якраз для обїзду трамваю на зупинці), тобто є тільки одна смуга перед перехрестям і ніякого знаку для руху по смугах бути не можеweber писав:RULES, Після повороту є точно знак, але і до повороту він теж є, чи не так?RULES писав: так там знак рух по смугах вже після перехрестя!!!!! повертати можна на горбачевського. я там поруч живу і добре оглянув все перехрестя. чому всі думають що той знак діє до перехрестя???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей