У Львові стартував місячник безпеки дорожнього руху
З 1 до 31 серпня 2012 року у місті Львові триватиме комплекс заходів, скерованих на зменшення рівня аварійності й тяжкості її наслідків, у тому числі на пасажирському транспорті.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
У Львові стартував місячник безпеки дорожнього руху
З 1 до 31 серпня 2012 року у місті Львові триватиме комплекс заходів, скерованих на зменшення рівня аварійності й тяжкості її наслідків, у тому числі на пасажирському транспорті.
Ну тут ти не перегинай ))) Червоні габарити зразу молотком треба розбивати...topper писав: хоч рожеві
хіба відразу після тебе!pikach00 писав: Тебе в тему про виродків
Отут я трохи "затупив", визнаю, про "документи в руки" знаю, на другий раз буду уважнішим. Просто в мене тактика така, зупинили, все ок, "щасливої дороги". А от, коли починають розводит, ну тоді вже би й посідчення питав і "по повній програмі". Представився-то він нормально, причину зупинки назвав (правда з моїм нагадуванням), ну тільки-от про маячки я щось також не подумав. Ну нічого "век живи-век учись".topper писав: Друге: не треба було в руки давати докі і його глянути треба було!
ти ж так скоро їздиш що навіть машин не помічаєшpikach00 писав: лучі поноса таким як ти!!!
Які сині габарити??? Які протитуманки вдень??? Тебе в тему про виродків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей