читай пдрMAECTP0 писав:з кільця з'їзджати в праву смугу з'їдь в ліву, лиши праву для тих хто з прилеглої й нікому не заважаєш ти й ніхто тобі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
читай пдрMAECTP0 писав:з кільця з'їзджати в праву смугу з'їдь в ліву, лиши праву для тих хто з прилеглої й нікому не заважаєш ти й ніхто тобі
, я - нрм (нормальний).LEgEnDA писав:пдр
читається так як пишеться, а пишеться так як називається.MAECTP0 писав:ніц особистого але думай що пишех й як воно читається.
це неперхід на особистості?LEgEnDA писав:шкода що ти слово ПДР чомусь до себе привязуєш
тобто я не тебе до них відношу аMAECTP0 писав:ніц особистого
3.MAECTP0 писав:ті пдр, мабуть, пдри ж й писали
MAECTP0 писав:я - нрм (нормальний)
хіба я тебе до них приписував...LEgEnDA писав:та нашо тобі ті особистості
Вибачай але ті яких ти назвав "пдри" це Міжнародна Конвенція 1968. І вся Європа чомусь керується ПДР на основі постанов цієї конвенції, а ми маєм їздити як собі придумаєш ?MAECTP0 писав:ті пдр, мабуть, пдри ж й писали
Думати на дорозі потрібно обовязково, але думати базуючись на ПДР, а не придумувати ПДР на ходуMAECTP0 писав:треба трохи думати а не лише пдр читати.
вибач, алеveresen писав:це Міжнародна Конвенція 1968
2. з попередньої сторінки тобто в самій же європі роблять все для людей а тут... галичаниMAECTP0 писав:писали це коли авто було розкіш й їх було пару на вулицю. а тепер не ті потоки
Ну то бачиш що в праву смугу йде потік з прилеглої, зїдь в ліву...veresen писав:Думати на дорозі потрібно обовязково, але думати базуючись на ПДР, а не придумувати ПДР на ходу
MAECTP0 писав:тобто в самій же європі роблять все для людей а тут... галичани
BC9688BM срібна октаха універсал 2003 року.bossjara писав:а5 25... вам ше не надоїло? Маестро я тобі вже казав - попадись мені на кільці - і твоя думка поміняється.
Тоді смислу в уточненні 10.5 "а в случае поворота в правую сторону следует двигаться ближе к правому краю проезжей части, кроме случая выезда с перекрестка, где организованно круговое движение" немає жодного. Бо один пункт не модже обмежувати дію іншого, в якому є приписка для конкретно взятого випадку. Це або "журналісти - вони такі журналісти..." або "на данный момент именно так трактуют ПДД сотрудники ГАИ и судьи". І це в корні невірно. Фініш.10.5. «Поворот необходимо выполнять так, чтобы при выезде с пересечения проезжих частей транспортное средство не оказалось на полосе встречного движения, а в случае поворота в правую сторону следует двигаться ближе к правому краю проезжей части, кроме случая выезда с перекрестка, где организованно круговое движение, где направление движения определено дорожными знаками или дорожной разметкой или где движение возможно только в одном направлении». Именно этот пункт многие трактуют как разрешение съезжать с круга с любого ряда. Но 10.5 не отменяет действие 10.4, который однозначно требует «заблаговременно занять занять соответствующее крайнее положение на проезжей части, предназначенной для движения в этом направлении» и делает исключение только для въезда на перекресток с круговым движением.
В нас що вже треба поняттями керуватись на дорозі чи законами держави?MAECTP0 писав:PS: ті пдр, мабуть, пдри ж й писали ц коли авто було розкіш й їх було пару на вулицю. а тепер не ті потоки щоб правою (зовнішньою) смугоб по кільцю йти наліво й з кільця - лівої смуги по відношенню до прилягаючої зїджати в праву.
тобто все напоперек.
треба трохи думати а не лише пдр читати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей