до речі ті таксисти мене там заблокували, добре шо я тепер добре бачу шо в мене ззаду робиться, а якби був причеп?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав: інколи їду на пошту і стаю на тротуарі перекриваю весь прохід
Сфотографуй, ми обсудимSally писав: інколи їду на пошту і стаю на тротуарі перекриваю весь прохід бо інакше ше хтось дзеркало знесе
місця там море,можна проїхати 10 метрів в перід і повернути на ліво в вуличку стати ,а можна стати нормально так як нива,навіть з прицепом він би нікому не мішав,інша справа шо йому поуй на всіх.Sally писав: но от я сижу думаю КУДА і шось придумати не можу
нє не легше! особливо якщо в мене нема часу і ще й дощ чи я на високих каблуках!mister_X писав: а не легше прогулятися пішки?? не думаю, що в винниках довго йти треба ...
з боку якого будинку?! де?!mister_X писав: стань десь збоку будинку, або пройди метрів 100-150
Gleb писав: Сфотографуй, ми обсудим
наліво в вуличку? а як потім йому звідти вивертати? то ше треба знати шо та вуличка там є! я 7 років в винниках живу і тільки кілька місяців тому вперше тудою проїхала! не всі ж хто там паркується тут живе!DNK писав: місця там море,можна проїхати 10 метрів в перід і повернути на ліво в вуличку стати ,
gribkoff777 писав:месьє тапьор, ну ти ж упізнав апарат, яким ти управляв в непроглядній ночі на марш-броску із сонячного 3акарпаття на файне Тернопілля!offtop
Ти їх не трож!!!!це заповідник,вроді писали вже що нема смислу кидати фотки з Ашануwazzup писав: ледь виїхав через них
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей