pikach00 писав: Jarevych, на машині гоцай
в мене нема кондюка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: Jarevych, на машині гоцай
Думаю тому що витрата палива зросте на 20%,а вони типу і так ніфіга не заробляють тобто хош клндюк треба збільшувати ціну за проїздJarevych писав: а чого жоден маршрутчик не включає кондюк, акщо він в нього є
недумаю що аж на 20%, думаю не більше 10, і повір мені заробляють вони не так вже і малоSluva писав: витрата палива зросте на 20%
не повіриш - немаVusiko писав: фільтр салону поміняй
Вірю....просто знаю наперід чим вони мотивуютьJarevych писав: повір мені заробляють вони не так вже і мало
MAECTP0 писав: Той кадр виходить на друга смугу й піднімає 2гривні
Треба створити тему "Пріколи на дорогах"MAECTP0 писав: сумнівався куди закидати
ті пенсіонери так харять торба ну пенсіонери то ше пів бідиMAECTP0 писав: а 2 з пенсіонера вигризу
?? не люди?Серёга писав: ті пенсіонери так харять торба
інваліди?!Серёга писав: до 40 років з посвідченням то треба морду товкти
та незрячих,без рук,без ніг бити ніхто не собирається а інші чо мають неплатити ?MAECTP0 писав: інваліди?!
сердечник... з руками-ногами а візьметься з роботу - дасть дуба. Інвалід.Серёга писав: та незрячих,без рук,без ніг бити ніхто не собирається а інші чо мають неплатити ?
вот я і про то ! два тижня відкатав на 81 перед новим роком одного тіпа прийшлось пресанути на Стрийський шось по ньому не було видно шо він фігово виглядає або недоїдаєMAECTP0 писав: є уроди що собі то роблять
то ти маршрутчик.....Серёга писав: два тижня відкатав на 81
та тому,що маршрутчики - піда...Apokalipsis писав: crush, скажи ,а чого я маю іти їхати на таксі за 40 грн бо два останні рейси сьогодні ніфіга не поїхали з кінг кросу в центр??????????![]()
![]()
![]()
Думаю маршрутчики ні при чому тут... Це все їхні власники.RULES писав: та тому,що маршрутчики - піда...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей