Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хрустить руль
- keks
- Ім'я:Keks
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Всім привіт.
Авто Nissan Maxima a32, 2.0
Останніх декілька місяців хрустить руль коли набираю або скидаю швидкість. Власне іде 1 щолк коли рушаю і 1 коли торможу. На бруківці щолкає постійно. Ще помітив що за ці кілька місяців впав рівень рідини ГУР десь на 1 см. До цього 4 роки стояв як мертвий.
Передня ходова перебрана повністю. Ця проблема зявилась ще до переборки і не пропала після.
Можливо хтось стикався з подібною проблемою і може порадити що робити або куди звернутись? Є підозра на рейку але викидати 200-300$ не будучи впевненим не хочеться.
Авто Nissan Maxima a32, 2.0
Останніх декілька місяців хрустить руль коли набираю або скидаю швидкість. Власне іде 1 щолк коли рушаю і 1 коли торможу. На бруківці щолкає постійно. Ще помітив що за ці кілька місяців впав рівень рідини ГУР десь на 1 см. До цього 4 роки стояв як мертвий.
Передня ходова перебрана повністю. Ця проблема зявилась ще до переборки і не пропала після.
Можливо хтось стикався з подібною проблемою і може порадити що робити або куди звернутись? Є підозра на рейку але викидати 200-300$ не будучи впевненим не хочеться.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: Хрустить руль
keks, та шо тут думати гадати, їдь на сервіс де ходову роблять і хай перевіряють чи є стук в рейці і чи вона тече (мусіла ж кудась дітись та рідина). взагалі з тими рейками у Львові то завжди епопея... хто реставрує, хто нові купує..
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
CAT писав: взагалі з тими рейками у Львові то завжди епопея... хто реставрує, хто нові купує..

факт...
Sad, but true.
- keks
CAT, Був в Степана на кульпарківській, там власне і ходову робив. Не знайшли проблему. Сказали тільки що є невеличкий люфт в рульовому, але для максім то стандарт. Те саме сказали на геометрії, типу люфт є але не великий, рульові тяги з наконечниками також нормальні (минулого року міняв).
Може хтось порадить куди ще звернутись?
Може хтось порадить куди ще звернутись?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
невеликого люфта достатньо шоб вже на бруківці було чути клацання... але якшо кудась ділась рідина, а майстер ходовик не побачив ніяких підтікань то шось дивно... на рахунок сервісу хз, треа шоб нісановоди порадили бо треа шоб майстри знали специфіку всьої конструкціїkeks писав: Сказали тільки що є невеличкий люфт в рульовому, але для максім то стандарт. Те саме сказали на геометрії, типу люфт є але не великий
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
а колодки гальмівні міняли? можливо супорт погано зібралиCAT писав: Власне іде 1 щолк коли рушаю і 1 коли торможу. На бруківці щолкає постійно.
бляшки всередині можуть хрустіти а буває колодка може бути коротша на міліметр і теж хруст
- KELEVRA
keks, приїжджай до нас на д/х (діагностику ходової) знайдемо в чому проблемау !

- keks
Люфт був завжди. в Максім після заводу через декілька років у всіх зявляється. Те що пропала рідина помітив недавно, походу коли робилась ходова то рівень був на місці.CAT писав: невеликого люфта достатньо шоб вже на бруківці було чути клацання... але якшо кудась ділась рідина, а майстер ходовик не побачив ніяких підтікань то шось дивно...
- keks
Колодки міняв, бляшки поставив старі так як з новими не йшлиwazzup писав: а колодки гальмівні міняли? можливо супорт погано зібрали
бляшки всередині можуть хрустіти а буває колодка може бути коротша на міліметр і теж хруст

- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
було б добре це провірити на естакаді коли майстер внизу , тоді при рушанні і гальмуванні слухати! може балка попущена , може рейка відпущена або кронштейн де тріснув ,по тому що ти сказав воно щолкає при рушанні з місця і при тормозінні ! значить щось недотягнуте! а рейка прикручена до балки тому і віддає в руль ! Треба все ретельно перетягнути по можливості!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- keks
pavlolvov, Цього або наступного тижня буду десь заганяти і шукати
- valera
- Ім'я:Валерій
keks, можеш до мене під"їхати. Нічого не обіцяю ібо я не волшебнік, але мій сусід по боксу реставрує рейки власними руками. На крайняк можу підняти машину і кликнути його, щоб він пощупав рейку на предмет стукотіння, бо бувають люфти допустимі, а бувають вже критичні. Ну і ходову, по можливості огляну, авось щось знайду... :)
Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- keks
valera, Thanks, man. Я вже домовився з Романом, але якщо ніц не знайдемо то заскочу ще до вас.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей