Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Планую поїздку на Свитязь
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Стать:чоловік
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Власне хочу з сім'єю поїхати на Свитязь. Хто їздив, порадьте куди поїхати, млже є якісь контакти де б можна зупинитись.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Планую поїздку на Свитязь
hrdrive, там про дорогу мова йде. Власне планую також в Шацьк, з жынкою ы дитиною 3.5р були 2 роки назад на світязі, зупинялись в самому шацьку, але до пляжу треба їхати машиною, таке не пре, бо пива навіть з рибкою не вип’єш на пляжі. Тому порадьде будь ласка якесь місце з нормальними умовами і бажано з харчуванням.
Ford?
- odja
- Ім'я:Вова
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В Шацьку бував не раз, але в той період, як ще не було дитини, а їхати наавось якось не хочеться, тому порився в неті і знайшов ось такий сайт http://ezdimsami.com.ua на якому є фотки апартаментів, телефони і тому подібне. Трохи почитавши відгуків (де вони були) попередзвонював власників і домовився на одну місцину за досить помірну ціну, але тут є один нюанс такий як бронювання, тобто прийшлось оплатити один день проживання на карточку приват-банку, трошки звичайно страшно чи не кидалова, але сума невелика тому будем надіятись на краще.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ну я їздив минулого року і цього року знов їду на Гряду, але це мабуть більш підходяще для молоді. а для сімейної поздки добре було шукатись ojm на Пісочному, там значно тихіше, спокійніше, менше люду, і апартаменти можна найти десь в селищі поблизу.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
AnGeL, розумієш, Гряда то суцільний двіж, там або бараки або дуже дорогий готель, там дійсно тільки для молоді, а мені з дитиною то не дуже підходить, якби десь в Гряді і за помірну ціну і подалі від дискотек то я тільки за, щодо пісочного то я чув, що там нема особливо де зупинитись крім палаточного кемпінгу, а в самому місті Шацьк трохи далеко, хоч і озеро поруч, але пляжу там як такого немає і лодки у мене нема щоб в гряду плисти :)
Ford?
- AnGeL
Fobos, розумію, тому і запропонував пісочне... там був з батьками... були в приватному секторі, правдв в протилежному краю селища, так як були на машині, і їздити на пляж нам не видавалось проблемою. а біля самого пляжу є бази мінімальні, з всіма вигодами і т.д. і т.п., правда за ціни там нічого сказати не можу, але вірогідно що дорого. просто саме озеро і пляж дуже тихі, спокійні, кругом ліс - ляпота... зараз найду фото...
Fobos, їдь на на пісочне, лісова пісня.
не знайдеш помешкання, повернешся в шацьк, гряду.
в мене малий ще раз проситься цього року, поїду у серпні після ПДВ.
не знайдеш помешкання, повернешся в шацьк, гряду.
в мене малий ще раз проситься цього року, поїду у серпні після ПДВ.
- nouaz
- Ім'я:Vadim
- Дякував (ла): 4 рази
Ми минулого року були тут :http://www.shackie-ozera.com.ua/cottage ... vorik.html.Fobos писав: Тому порадьде будь ласка якесь місце з нормальними умовами і бажано з харчуванням.
Сподобалось. Відстань до озера - 1 недовга вулиця, по дорозі магаз з пивом\морозивом.
На тому ж сайті бачив ще купу садиб і мікробаз з того ж села, навідь на тій же вулиці.
- AnGeL

- Ім'я:Вова
- Контактна інформація:
nouaz ось це саме http://ezdimsami.com.ua/uk/solnechni-dvorik.html . Я з дружиною і малечею якраз в цей вівторок туди і їду.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Плюнь в око тому хто тобі таке сказавFobos писав: щодо пісочного то я чув, що там нема особливо де зупинитись крім палаточного кемпінгу

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
тобто мені) там реально ті всі бази то пєчялька, нормального сервісу і рівня нема... от в карпати їдеш і там готелів до кольору до вибору, і в приватному секторі є хороші варіанти... а на Пісочному то всьо така пєчялька шо я краще вже в наметі поживу...Sluva писав: Плюнь в око тому хто тобі таке сказав там на березі є село Мельники і там шукаєш собі хатину поближче до озера,їдеш і Лісову пісню або Медик і там домовляєшся за кімнату,а за одно можна і за харчування в їдальні домовитись
зрештою це і не дивно, оскільки сезон в Шацьку триває 2 місяці і ніхто не хоче багато вкладати в не дуже прибутковий бізнес...
зато там погамати можна класно і дешево, за 50 грн можна поїсти то шо у Львові буде 100 грн коштувати...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Пісочне - скучно, унило, ліс, озеро більш-менш глибоке місцями
вся цивілізація обмежується двома базами і парою палаток на них...
Світязь - шоб намочити коліна тер 500 метрів шагати
має три "обжитих" берега
1)гряда - там дійсно двіж і діскатєкі. мені там самому не дуже подобається...
2)с. Світязь - ну шо сказати село воно і в африці село... + дешеве житло в приватному секторі і майже халявна хавка - село!
3) вже не гряда і ше не світязь - самий велкий + - однаково близька відстань до шацька. світязя і гряди - десь до 1,5 км, при бажанні можна легко пройтись пішки, ну і там доволі тихо, є різні бази - і дешеві і дорогі, пляж, ліс , лодка і т.д.
зара спробую накидати схемку де то є.. раніше кожен рік туда їздили довольний як слон завжди був... стосовно бронювання - шось я скільки там був, ніколи не бачив аншлагу на всіх базах - приїжджаєш, дивишся, вибираєш , поселяєшся...
типу тут
http://goo.gl/maps/IlZdQ

Світязь - шоб намочити коліна тер 500 метрів шагати

1)гряда - там дійсно двіж і діскатєкі. мені там самому не дуже подобається...
2)с. Світязь - ну шо сказати село воно і в африці село... + дешеве житло в приватному секторі і майже халявна хавка - село!
3) вже не гряда і ше не світязь - самий велкий + - однаково близька відстань до шацька. світязя і гряди - десь до 1,5 км, при бажанні можна легко пройтись пішки, ну і там доволі тихо, є різні бази - і дешеві і дорогі, пляж, ліс , лодка і т.д.
зара спробую накидати схемку де то є.. раніше кожен рік туда їздили довольний як слон завжди був... стосовно бронювання - шось я скільки там був, ніколи не бачив аншлагу на всіх базах - приїжджаєш, дивишся, вибираєш , поселяєшся...
типу тут
http://goo.gl/maps/IlZdQ
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
-
- Ім'я:Назар
Тиждень назад приїхав з Світязя відпочив бомбезно був тут http://shackie-ozera.com.ua/pinkevich_ellada.html
досить не погано, якщо зацікавить дам координати хозяйки бо там якась кантора в контактах.
досить не погано, якщо зацікавить дам координати хозяйки бо там якась кантора в контактах.
- Sluva
Згоден що бази там печалька...але така ж сама печалька і на Світязі...а от на рахунок приватного сектору я зовсім не згоден, в Мельниках є реально класні котеджики зі всім що потрібно ,ми жили в будиночку де була своя кухня,душ,туалет,пралкаю,сателітка єдине що бракувало то кондюкаCAT писав: тобто мені) там реально ті всі бази то пєчялька, нормального сервісу і рівня нема... от в карпати їдеш і там готелів до кольору до вибору, і в приватному секторі є хороші варіанти... а на Пісочному то всьо така пєчялька шо я краще вже в наметі поживу...
Антон ти десь не там був :) я тільки навскидку знаю 4 базиbossjara писав: Пісочне - скучно, унило, ліс, озеро більш-менш глибоке місцями вся цивілізація обмежується двома базами і парою палаток на них...

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
я маю на увазі медик і ЛП... а ту всю дрібноту я не рахую... ІМХО Пісочне для пенсіонерів... але то таке...Sluva писав: я тільки навскидку знаю 4 бази
пралкаю,сателітка єдине що бракувало то кондюка
який це нафіг відпочинок?
єх зара найду фотки покажу як треба відпочивати в Шацьку

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Sluva
Я згоден...але:bossjara писав: зара найду фотки покажу як треба відпочивати в Шацьку
Fobos писав: Власне планую також в Шацьк, з жынкою ы дитиною 3.5р Тому порадьде будь ласка якесь місце з нормальними умовами і бажано з харчуванням.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей