Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
отож не m3, а звичайна 3 яка стала жертвою колхозників.AnGeL писав: отож, БМВ М3
AnGeL писав: axel, докажи
AnGeL писав: ага... ну якшо взяти до уваги те шо ззаду воно не м3, ну то таки просто 3 заколхожена
Так, перід справді страшний, але зроблений акуратно. Тим більше пару сторінок назад виклали раг жигуля, він реально був страшніший, але більшість тут розпиналось що на це байдуже, головне що сил багато потрачено....slim_painter писав: AnGeL, та да, ця беха дійсно потішила
плоскодонка однакоkoz@k писав: лодка![]()
Приєднані файли:
DSC00211.JPG
DSC00211.JPG [ 284.36 Кб | Переглянуто 183 разів ]
не ти одинT5-R писав: [цензура], мрію про такі ББСи
з рагуль-тюнінгом ти явно переборщивAnGeL писав: та да, вона вже і не така і стромна... всьо дуже чотко зроблено, окрім морди
ну да сток клуб рулитьAnGeL писав: невже так важко було то все витримати в стоці
я мав на увазі шоб морда була рідна!!! ніхто не каже шо обвіси додупи, чи крила... там всьо дуже чотко і грамотно зроблено, але як там можна було вліпити оптику від е34 а капот від е38??? чому не поставити від е30 все???MAGYLA писав: AnGeL написав:
невже так важко було то все витримати в стоці
а чого там у власника не спитав? заодно нам би розказавAnGeL писав: чому не поставити від е30 все???
ну от знаю пару 2106 з лінзованою оптикою від Е34, їх тож в рагтюнінг?AnGeL писав: як там можна було вліпити оптику від е34
є така підозра шо в рідний Е30 капот йому турбіна з інтеркулєром не влізала, ну а фари то таке... або просто тіп хотів дуже 7ку, хоча там грошей в тій 3ці стільки шо можна було стокову сімьорку тілько так купити...AnGeL писав: але як там можна було вліпити оптику від е34 а капот від е38??? чому не поставити від е30 все???
MAGYLA писав: ну от знаю пару 2106 з лінзованою оптикою від Е34, їх тож в рагтюнінг?
ну ж простіше просто вирізати рідний капот... та й там на змаганнях були е30 з такими відрами під капотом, як моя голова, і все в них влазилось під стоковий капот...bossjara писав: є така підозра шо в рідний Е30 капот йому турбіна з інтеркулєром не влізала,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей