andriy320e30 писав: вага
by WikiМасса: 900 - 1100 кг в зависимости от поколения
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: вага
by WikiМасса: 900 - 1100 кг в зависимости от поколения
Та ладно, от коли зроблю тоді може і кумир а так нема чогоMiss Mercedes писав: Roma_D, чувак ти мій кумир
даш покататись?
доречі була на дріфті оригінальна АЕ86 з 4аже говоруна ред топка...вроді бриє боком нормально...але Говорун сам казав шо то не рівень бо заряжена вона має в районі 180 коняк і тягатися з сливами по 500 коняк трохи важко...
В свій час труна тягалась з йожиком 5(6) і р32б...ну але то різні класи і тут всьо залежить від прокладки між рульом і сідушкою..
хіба коли у Львові дрист був в нього вже 7а була?Roma_D писав: а його 86 просто кекс...правда там вже не 4а а 7а,
Дякую!Miss Mercedes походу вже був 7а, тре уточнити. Так червона купеха в нього 86 а та розова то 85
З фарами напряг оскільки це труено а вони були лише для внутрішнього ринку Японії на 99%...тому троха тяжко з тим...є в Владивостоку комплект фар зі всім механізмом але ціна 7тис руб, це +/- 1700 грн і + доставка...хзApokalipsis писав:Roma_D, фари сти купи
їх треба буде якось переробляти під наш стандарт,бо ліва буде лупити по всіх зустрічнихRoma_D писав: а вони були лише для внутрішнього ринку Японії на 99%
з америки тре замовлятиSluva писав: лупити по всіх зустрічних
відколи це в нас раз в рік дріфт??? НАС - це львів? А Україна вся і рядом Польша Білорусь не рахується?Kirik писав: а дріфт строїти, я б не радив, з тим як в нас проводитсья дріфт, раз в рік не інтересно,
у львові да, а шоб виступати по україні, або навіть та ж польща і білорусія, то треба дуже великий бюджет, але то вже діло власника, та і я так подивився навіть на ту ае86 шо була на дріфті, недотягує вона до того рівню, який був в інших тачок,по мощності мотора, то хіба туда якись дуже моцний мотор сунути, тоді да)DBF писав: відколи це в нас раз в рік дріфт??? НАС - це львів? А Україна вся і рядом Польша Білорусь не рахується?
чо так зразу .м50 під турбо самий правильний і дешевий варіант.Roma_D писав: BMW: M50,![]()
![]()
andriy320e30 писав: чо так зразу .м50 під турбо самий правильний і дешевий варіант.
знімають 400конів без розборки мотора.а ціни від 600д за мотор б25 з навісним.
то тоже збоченя не по фен шую щоб японська машина з холостих їхалаRoma_D писав: 1UZ-FE (v8 )
а шо будувати, раллікар?Kirik писав: а дріфт строїти, я б не радив,
я написав, заточити машину під тайм аттакhrdrive писав: а шо будувати, раллікар?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей