Респектос, должно быть интересно для зрителей !!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sapphir писав: Да, і хтілось би почути пару слів про "...буде інтерес надалі вкладати у Львові в автоспорт..." - кому і де вкладають
Бачив би ти як ST-шка слалом їде))) я б не боявся їхати бо шось може не получитись... а поїхав би і побачив на шо я здатний... будучи на твоєму місці)vovka писав: я теж не їду бо бачу шо мені заскладно ті задні ходи і розвороти на 360
камінь в мій городKoval писав: Дівчата вон їздять складніші фігури і нежаліются...а за рульом щей 10000 ненакатала...
попробуй Ваван тобы так сподобаэться шо закинеш драг))))))))))))vovka писав: sapphir, я теж не їду бо бачу шо мені заскладно ті задні ходи і розвороти на 360 , але нероблю з того проблеми.. прийду пішки повтикаю напевно )) думаєш глядачам інтересно дивитися на криворуких пілотів ? має якийсь рівень бути щоб було цікаво.
Total писав:sapphir писав: Да, і хтілось би почути пару слів про "...буде інтерес надалі вкладати у Львові в автоспорт..." - кому і де вкладають
P@sha писав:
sapphir, вже би стидався про складну фігуру говорити! :) вона проста, і елементи в ній відносно прості! навіть непорівнюйте цю фігуру з фігурами з чемпіонату України, бо то дійсно не до порівняння!
Їдьте і получайте задоволення, мужики![]()
Koval писав:Дайте хтось проїхатись по тому "борщу". :) Куда там ще легше, 1-ин задній хід і 360 на бруківці не обовязково їхати в повному газі,тоді там і переживати нема за шо...Імхо.
Дівчата вон їздять складніші фігури і нежаліются...а за рульом щей 10000 ненакатала... Дивно таке чтати
sapphir писав:Total писав:sapphir писав: Да, і хтілось би почути пару слів про "...буде інтерес надалі вкладати у Львові в автоспорт..." - кому і де вкладають
Походу призовий в 12 000 грн. + подарунки - це вже вклад ! Ти так не вважаєш ???
quote]
Ні, це витрати на рекламу Рено зокрема і всього французського автопрому загалом, який на сьодні в глубокій жо...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість